Libnet.ro
UNICEF

01:05

USR saluta decizia Comisiei Europene de a discuta despre Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
USR saluta decizia Comisiei Europene de a discuta despre Romania

Uniunea Salvati Romania saluta decizia Comisiei Europene de a discuta, in premiera, despre situatia statului de drept in Romania, mai ales in contextul in care, potrivit unor discutii lansate in spatiul public, Guvernul intentioneaza sa adopte astazi, o ordonanta de urgenta de modificare a Codurilor Penale. continuă pe Ziarul Bursa

Juncker: UE a avut multa rabdare cu Marea Britanie, dar rabdarea se termina / Ce spune seful Comisiei Europene despre un al doilea referendum britanic pe tema Brexit

Jean-Claude Juncker, seful Comisiei Europene, a declarat ca Uniunea Europeana a avut multa rabdare cu Marea Britanie, dar rabdarea se termina, relateaza Reuters preluat de zf. ro. Declaratia a fost facuta.

Peste 3.000 de localitati pot candida pentru a obtine 15.000 de euro pentru retele Wi-Fi prin programul Comisiei Europene, WiFi4EU

Peste 3. 000 de localitati din Romania pot candida pentru a obtine vouchere in valoare de 15. 000 de euro fiecare, pe care municipalitatile le pot folosi pentru a instala retele Wi-Fi in spatii publice, inclusiv in parcuri si piete.

BREXIT. Avertisment pentru Regatul Unit. Seful Comisiei Europene: Rabdarea se epuizeaza!

Seful Comisiei Europene a transmis un avertisment pentru Regatul Unit. Dupa ultimul esec al acordului Brexit in Parlamentul Britanic, Jean-Claude Juncker a subliniat ca rabdarea Uniunii Europene in privinta.

Ministrul justitiei, in birou la Dragnea. Liderii coalitiei ar putea discuta despre ordonanta privind codurile penale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader discuta, marti, cu liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, dar si cu premierul Viorica Dancila, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, subiectul fiind, cel mai probabil, ordonanta de urgenta de modificare a codurilor penale.

Ministrul justitiei, in birou la Dragnea. Liderii coalitiei discuta despre ordonanta privind codurile penale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader discuta, marti, cu liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, dar si cu premierul Viorica Dancila, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, subiectul fiind ordonanta de urgenta de modificare a codurilor penale.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )