Libnet.ro
UNICEF

08:45

ALDE, mesaj pentru Dancila si atac subtil la Tudose: Nu vom avea un prim-ministru...

B1 B1,
ALDE, mesaj pentru Dancila si atac subtil la Tudose: Nu vom avea un prim-ministru...

ALDE are mai putine convingeri si mai multe asteptari de la premierul desemnat, Viorica Dancila, sustine purtatorul de cuvant al partidului Varujan Vosganian. Acesta considera un fel de oport. continuă pe B1

Dragnea a gasit vinovatul pentru demiterea lui Mihai Tudose din fruntea Guvernului: E un personaj veninos

Liviu Dragnea a gasit vinovatul pentru demiterea lui Mihai Tudose din fruntea Guvernului. Colegilor mei le-am spus despre un personaj veninos dintr-o institutie romaneasca care a facut foarte mult.

ALDE, mesaj transant inainte de sedinta CExN a PSD pentru alegerea premierului

Secretarul general al ALDE, Daniel Chitoiu, considera ca decizia cu privire la nominalizarea unui nou prim-ministru trebuie sa fie luata in urma unei analize amanuntite, astfel incat programul de.

Fiul premierului propus, Viorica Dancila, mesaj pentru Klaus Iohannis

Propusa de PSD pentru functia de premier, Viorica Dancila este acum la mana presedintelui Klaus Iohannis. Acelasi Klaus Iohannis despre care fiul premierului propus spunea in urma cu un an, pe.

Agramat, dar revoltat! Fiul Vioricai Dancila, mesaj pentru Iohannis: Nu esti Presedintele Meu

Europarlamentarul Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, ceea ce inseamna ca a ajuns la mana presedintelui Klaus Iohannis. Acelasi Iohannis despre care fiul lui Dancila.

AGRAMAT, dar REVOLTAT! Fiul Vioricai Dancila, mesaj pentru Iohannis: Nu esti Presedintele Meu

Europarlamentarul Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, ceea ce inseamna ca a ajuns la mana presedintelui Klaus Iohannis. Acelasi Iohannis despre care fiul lui Dancila.

Robert Negoita (PSD Sector 3): Profund in neregula, neprincipial daca s-au strans semnaturi pentru demiterea lui Mihai Tudose / De ce trebuie sa luam azi o decizie? / Si Niculae Badalau critica initiativa

Seful PSD Sector 3, Robert Negoita, a declarat, inainte de a intra in sediul partidului, ca, daca informatia potrivit careia 30 de presedinti de organizatii judetene ale PSD au semnat in biroul lui Liviu Dragnea o cerere de retragere a sprijinului politic pentru premierul Mihai Tudose, acest lucru ar fi profund in neregula si neprincipial.

Traian Basescu, mesaj pentru presedintele Iohannis: Jucati, domnule Presedinte. Cred ca merita

Traian Basescu a postat pe contul personal de Facebook un mesaj adresat presedintelui Klaus Iohannis, ca reactie a propunerii social-democratilor .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )