Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cine este cu adevarat Irina Alexandra Tanase, iubita lui Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Cine este cu adevarat Irina Alexandra Tanase, iubita lui Liviu Dragnea

Irina Alexandra Tanase a fost cu siguranta una dintre principalele atractii ale recentului congres al PSD. Iubita domnului Dragnea a stat in primul rand, flancata de premierul Viorica Dancila si de ministrul de. continuă pe Antena3

IUBITA LUI DRAGNEA, O AMANTA EXCELENTA !!! ADEVARUL DESPRE IRINA ALEXANDRA TANASE (GALERIE FOTO)

Prezenta Irinei Alexandra Tanase, iubita cu 30 de ani mai tanara a lui Liviu Dragnea, la Congresul PSD de sambata, chiar in primele randuri alaturi de liderii importanti ai partidului, a starnit reactii.

Legatura dintre iubita lui Daddy Dragnea si Cristi Borcea: Ce o califica pe Alexandra Tanase sa stea in primul rand la Congresul PSD (FOTO)

Iubita lui Liviu Dragnea, Alexandra Tanase, a fost alaturi de liderul social-democratilor la Congresul Extraordinar al PSD, care a avut loc sambata, la Sala Palatului, din Capitala. Tanara a urmarit.

Viorica Dancila, vorbeste despre iubita lui Liviu Dragnea: Cum a raspuns cand a fost intrebata daca ar vrea sa fie nasa de cununie a liderului PSD(FOTO)

Viorica Dancila a declarat duminica, in cadrul unei emisiuni televizate, ca i se pare un act de normalitate faptul ca iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tanase, a fost prezenta in sala la Congresul PSD.

FOTO Liviu Dragnea, insotit de iubita la Congresul Extraordinar al PSD

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tanase, s-a aflat alaturi de presedintele PSD la Congresul de la Sala Palatului, in cadrul caruia peste 4. 000 delegati din intreaga tara si-au ales noua conducere a partidului.

Ce masina conduce iubita lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea are o relatie cu Irina Alexandra Tanase, o tanara de 25 de ani, iar diferenta de varsta nu reprezinta un obstacol pentru ei. Invitat intr-o emisiune televizata, liderul PSD a vorbit si.

Cine este Gina Haspel, prima femeie care va conduce CIA: Responsabila pentru actiuni clandestine in inchisori secrete, acuzat ca a folosit simularea inecului ca tehnica de interogatoriu

Gina Haspel este prima femeie numita marti la conducerea CIA, dar rolul jucat de aceasta fosta responsabila pentru operatiuni clandestine in inchisori secrete sau despre detinuti torturati ar putea complica sarcina sa de a conduce una dintre cele mai mari agentii de informatii din lume, scrie AFP.

Cine este Mike Pompeo, numit de Donald Trump in fruntea diplomatiei american: O mana de fier intr-o manusa de catifea (AFP)

Mike Pompeo, numit marti in fruntea departamentului de Stat de catre Donald Trump, este un fost militar ale carui abilitati diplomatice reprezentau un mister inaintea negocierilor cu Coreea de Nord, scrie AFP.

Cine este Mariana Moncea, judecatoarea care, de sapte ani, nu reuseste sa solutioneze dosarul insolventei Realitatea media (FOTO)

Mariana Moncea este judecatoarea care, de sapte ani, nu reuseste sa solutioneze dosarul insolventei Realitatea media. Pe 14 martie, Consiliul Superior al Magistraturii va lua o decizie in cazul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )