Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cine este Viorica Dancila, prima femeie premier al Romaniei: Detalii din trecutul viitoarei sefe a Guvernului

B1 B1,
Cine este Viorica Dancila, prima femeie premier al Romaniei: Detalii din trecutul viitoarei sefe a Guvernului

Viorica Dancila va deveni prima femeie premier a Romaniei dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca o accepta pentru functia de premier. Premierul desemnat este membru vechi a PSD. continuă pe B1

Cine este Viorica Dancila, PRIMA FEMEIE PREMIER al Romaniei: DETALII DIN TRECUTUL mai putin stiut al viitoarei sefe a Guvernului

Viorica Dancila va deveni prima femeie premier a Romaniei dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca o accepta pentru functia de premier. Premierul desemnat este membru vechi a PSD.

Cine este Viorica Dancila, posibilul premier desemnat de PSD

Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, sustin surse politice. CINE ESTE VIORICA DANCILA Viorica Dancila este europarlamentar PSD. Europarlamentarul Vasilica Viorica Dancila.

Cine este Viorica Dancila, premierul desemnat de PSD

Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier. CINE ESTE VIORICA DANCILA Viorica Dancila este europarlamentar PSD. Europarlamentarul Vasilica Viorica Dancila s-a nascut la 16.

PROFIL Cine este Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier: fosta profesoara in Videle, membru PSD Teleorman din 1996 si sefa organizatiei de femei a partidului

Vasilica Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, are 54 de ani si este europarlamentar PSD din anul 2009. Dancila detine, din anul 2015, si functia de presedinte al Organizatiei Femeilor Social-Democrate. Viorica Dancila s-a nascut la 16 decembrie 1963 in Rosiorii de Vede si a devenit membru al Partidului Social Democrat in anul 1996, in organizatia PSD Teleorman, condusa ani la rand de Liviu Dragnea.

Cine este Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, a fost profesoara la un liceu din Videle timp de 8 ani si a intrat in PSD in 1996. In prezent, Dancila este europarlamentar si presedinta organizatiei Nationale de Femei a PSD, potrivit.

Viorica Dancila, prima declaratie dupa ce a fost desemnata premier de Iohannis

Premierul desemnat al PSD, Viorica Dancila, a spus miercuri seara, ca pentru Romania este foarte important programul de guvernare, iar pentru aplicarea in continuare a acestuia asteapta votul din.

Cine e Viorica Dancila, propunerea de premier a PSD. Ce realizari a avut pe axa Videle-Bruxelles

Viorica Dancila, presedintele Organizatiei de femei a PSD si liderul europarlamentarilor social-democrati romani, a fost votata de Comitetul Executiv al PSD pentru functia de premier. Cu aceasta propunere delegatia PSD va merge maine la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis.

Viorica Dancila, prima declaratie dupa ce a fost propusa pentru functia de premier: Trebuie sa gandesc pozitiv (VIDEO)

Viorica Dancila a facut prima declaratie publica dupa ce a fost propusa de PSD pentru functia de premier. Surprinsa de jurnalisti in momentul in care iesea din sediul PSD, Dancila a.

Viorica Dancila, prima declaratie dupa nominalizarea ca premier: Daca colegii mei au avut incredere, trebuie sa nu-i dezamagesc

Viorica Dancila a avut o prima declaratie dupa nominalizarea sa ca premier. Le multumesc foarte mult colegilor mei, ma onoreaza si ma responsabilizeaza aceasta nominalizare. Nu pot face.

Am prezentat popunerea ca Viorica Dancila sa fie premier; i-am spus presedintelui ca este o doamna neconflictuala

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, astazi, dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis, care a durat aproximativ 20 de minute, ca i-a prezentat propunerea ca Viorica Dancila sa fie premier, precum si sustinerea de care aceasta beneficiaza. Dragnea s-a declarat sigur ca Dancila va fi nominalizata pentru postul de premier.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )