Libnet.ro
UNICEF

16:46

Cristoiu: Ludovic Orban lanseaza scenarii si conspiratii mai ceva ca Ceausescu in 89

Antena3 Antena3,
Cristoiu: Ludovic Orban lanseaza scenarii si conspiratii mai ceva ca Ceausescu in 89

Ion Cristoiu afirma, intr-un editorial pe cristoiublog. ro, ca in loc sa caute solutii pentru a contracara neincrederea romanilor in pericolul coronavirusului si nerespectarea regulilor sanitare premierul Ludovic Orban lanseaza scenarii si conspiratii mai ceva ca Nicolae Ceausescu in decembrie 1989. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Nu vrem sa mai introducem nicio restrictie, ci sa continuam relaxarea. Romanii sa respecte regulile, pentru ca avem de-a face cu un virus periculos (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a reiterat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca obiectivul Guvernului este sa nu mai instituie nicio restrictie si sa continue cu masurile de relaxare. Totusi, el a marturisit ca au.

Ludovic Orban cere intensificarea controalelor in mai multe zone unde regulile de protectie nu sunt respectate: Solicit verificari in supermarketuri, in piete. La metrou, riscul de transmitere a coronavirusului e foarte mare

Premierul Ludovic Orban a atras atentia asupta faptului ca exista zone si activitati unde au loc incalcari grave ale regulilor de protectie stabilite de autoritati in contextul epidemiei de.

Ludovic Orban, despre Dan Barna: Dupa ce discuti cu mine, sa dai o tura prin Piata Victoriei si sa spui ca Guvernul Orban a pierdut situatia de sub control, nu este cea mai buna forma de a purta negocieri Replica liderului USR

Premierul Ludovic Orban l-a acuzat pe liderul USR, Dan Barna, ca dupa ce a participat la o discutie cu el la Guvern, a trecut pe la protestul din Piata Victoriei al celor care nu cred in existenta noului.

Traian Basescu, mesaj pentru Ludovic Orban: Nu mai sta inutil la mana PSD-ului. Daca nu, hasta la vista baby!

Fostul presedinte Traian Basescu i-a transmis, duminica seara, premierului Ludovic Orban ca are toate instrumentele legale sa ia masuri concrete impotriva pandemiei, facand referire la documente internationale. Nu mai sta inutil la mana PSD-ului, care nu face decat un joc de extindere a pandemiei, i-a transmis Basescu. Daca nu, hasta la vista baby, a conchis Basescu.

Ludovic Orban: E mult mai simplu sa respecti aceste minime reguli decat sa te imbolnavesti. Este un adevarat bombardament de informatii false Principalele declaratii ale premierului

Premierul Ludovic Orban a venit, duminica seara, in studioul B1 TV, pentru o discutie despre cele mai importante subiecte de pe agenda publica alaturi de Tudor Musat. Principalele declaratii ale.

Ludovic Orban: E mult mai simplu sa respecti aceste minime reguli decat sa te imbolnavesti. Avem nevoie de fiecare roman sa aiba un comportament responsabil Principalele declaratii ale premierului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a venit, duminica seara, in studioul B1 TV, pentru o discutie despre cele mai importante subiecte de pe agenda publica alaturi de Tudor Musat. Prim-ministrul a vorbit despre situatia.

Ludovic Orban, Marcel Vela si Violeta Alxandru participa la o videoconferinta cu prefectii

Premierul Ludovic Orban participa sambata, impreuna cu ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela si cu ministrul Muncii Violeta Alexandru, la sedinta in sistem videoconferinta cu prefectii si sefii structurilor MAI si ai celorlalte institutii si autoritati cu atributii in gestionarea situatiei generate de cresterea numarului de imbolnaviri cu COVID-19.

Cand se mai relaxeaza masurile de restrictie? Premierul Ludovic Orban da lamuriri in acest sens

Premierul Ludovic Orban a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre numarul urias de cazuri de coronavirus din ultimele zile, despre momentul deschiderii restaurantelor si despre posibilitatea aplicarii altor masuri de relaxare.

Incredibil! Ce meserii a avut Ludovic Orban in tinerete. Detaliul total neasteptat despre premierul cu tata maghiar

Actualul premier al Romaniei, Ludovic Orban, nu a avut dintotdeauna tangente cu lumea politica. Orban a absolvit Facultatea de Tehnologia Constructiilor de Masini din Brasov, deci are diploma de inginer, obtinuta in anul 1988. in 1993 a facut un prim pas care avea sa-l conduca spre cariera politica de azi.

LUDOVIC ORBAN: Fac un apel catre romani sa respecte regulile

Premierul Ludovic Orban a facut un nou apel catre romani sa respecte regulile privind protectia sanitara, adaugand ca Romania se afla intr-un moment in care numarul de infectari cu COVID 19 trebuie sa ne ingrijoreze.

ştiri din Politica

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )