Libnet.ro
UNICEF

15:30

DANCILA, DESPRE VIITORUL COMISAR EUROPEAN: Un portofoliu precum Energia, Transporturile, Mediul ar insemna foarte mult

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DANCILA, DESPRE VIITORUL COMISAR EUROPEAN: Un portofoliu precum Energia, Transporturile, Mediul ar insemna foarte mult

Premierul Viorica Dancila a declarat ca, in opinia sa, un portofoliu de comisar european pentru Energie, Mediu sau Transporturi ar insemna foarte mult si ca nu s-a discutat inca despre numele viitorului comisar european din partea Romaniei. continuă pe Ziarul Bursa

Margaritis Schinas, purtator de cuvant in Comisia Juncker, comisar european in Comisia Von der Leyen. Totusi, propunerea Greciei ar putea fi data peste cap de politica noului Executiv comunitar

Margaritis Schinas, purtatorul de cuvant al lui Jean-Claude Juncker, a fost propus drept comisar european din partea Greciei, in Executivul comunitar care-si va face debutul pe 1 noiembrie 2019 sub sefia Ursulei.

Be EU. Romania ramane fara comisar european. Nominalizarea lui Ioan Mircea Pascu, blocata

Romania ramane fara comisar european cel putin pana in luna septembrie. Ioan Mircea Pascu nu a putut fi votat de plenul Parlamentului. Ioan Mircea Pascu nu a putut sa fie votat de plenul Parlamentului.

Viorica Dancila, despre propunerile de ministri: Sper ca luni sa am un raspuns de la Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata ca spera sa aiba luni un raspuns de la presedintele Klaus Iohannis privind propunerile de noi ministri la MAI si MAE, precum si pentru functia de vicepremier pe.

Viorica Dancila, despre sustinerea neconditionata a presedintelui fata de Kovesi: Ar sustine Klaus Iohannis o alta persoana care ar avea aceleasi probleme?

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, legat de faptul ca presedintele Klaus Iohannis ar fi discutat cu presedintele Frantei despre sustinerea Laurei Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European,.

Viorica Dancila, despre propunerile de ministri: Nu mi-a raspuns domnul presedinte

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca nu a primit inca un raspuns de la seful statului la propunerile privind numirea unor noi ministrii la MAI si MAE, precum si pentru functia de vicepremier pentru.

Dancila, despre demisia presedintelui CNAS:Domnul Vulcanescu sa inteleaga ca acest lucru nu este optional. Daca dumnealui nu isi da demisia, il voi demite

Premierul Viorica Dancila subliniaza ca nu l-a intrebat pe presedintele CNAS, Razvan Vulcanescu, daca vrea sa isi dea demisia, ci i-a cerut sa faca acest lucru. Domnul Vulcanescu trebuie sa inteleaga ca acest lucru nu este optional. Este un lucru obligatoriu. Daca dumnealui nu isi da demisia, il voi demite, afirma Dancila.

Dancila, despre presedintele CNAS: Daca nu isi da demisia, il vom demite

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca demisia presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) nu este optionala. Daca nu isi da demisia, il vom demite, a spus Dancila.

DANCILA, DESPRE VIITOARELE MASURI ECONOMICE ALA GUVERNULUI: Nu vrem sa luam decizii bruste

Premierul Viorica Dancila a afirmat, ieri, intr-un interviu acordat la Strasbourg pentru un post de televiziune, ca viitoarele masuri economice ale Guvernului vor fi luate doar dupa o prealabila consultare cu partenerii sociali.

DANCILA, DESPRE VIITOARELE MASURI ECONOMICE ALE GUVERNULUI: Nu vrem sa luam decizii bruste

Premierul Viorica Dancila a afirmat, ieri, intr-un interviu acordat la Strasbourg pentru un post de televiziune, ca viitoarele masuri economice ale Guvernului vor fi luate doar dupa o prealabila consultare cu partenerii sociali.

Dancila, despre protestatarii de la Sibiu: Nu imi este teama. Am intrat pe intrarea principala, in partea laterala au stat cei care s-au manifestat

Premierul Viorica Dancila a spus, sambata seara, la Sibiu, ca nu-i este teama de protetatari si nu a incercat sa-i evite pe cei care au asteptat-o cand a sosit la sedinta organizatiei judetene. Am intrat pe intrarea principala, in partea laterala au stat cei care s-au manifestat, a spus premierul, precizand ca a vrut sa poarte un dialog cu manifestantii, dar au refuzat.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )