Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila: Guvernul transfera 700 de milioane de lei catre Fondul de Mediu pentru restituirea taxei auto (VIDEO)

B1 B1,
Dancila: Guvernul transfera 700 de milioane de lei catre Fondul de Mediu pentru restituirea taxei auto (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat ca vor fi transferati 700 de milioane de lei catre Fondul de Mediu, pentru restituirea taxei auto catre cetateni. Anuntul a fost facut in debutul sedintei. continuă pe B1

Teodorovici: Alocam 700 milioane lei pentru restituirea taxei auto

Guvernul a aprobat, joi, alocarea a 700 de milioane de lei din Fondul de rezerva pentru restituirea taxei auto, a anuntat ministrul de Finante Eugen Teodorovici.

PENTRU ANUL 2019: Garanti a inregistrat un profit de 38 milioane lei

Garanti Bank a inregistrat un profit net de 31 milioane lei si venituri nete de 99,4 milioane lei. in primele trei luni, volumul total al creditelor acordate de Garanti Bank a ajuns la 7,25 miliarde lei, in timp ce depozitele au inregistrat un volum total de 7,85 miliarde lei, anunta un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

PENTRU ANUL IN CURS Hidroelectrica estimeaza un profit net de circa 824 milioane lei

Hidroelectrica, unul dintre cei mai mari producatori de energie din tara noastra, estimeaza pentru acest an venituri totale de 3,51 miliarde lei, la un profit net anual de aproape 824 milioane lei, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli ce urmeaza sa fie aprobat in Adunarea Generala a Actionarilor din 20 iunie, citat de News. ro.

IN PRIMELE TREI LUNI DIN AN, CertAsig a inregistrat o crestere de 5% a subscrierilor, la 15,2 milioane lei

Compania de asigurari CertAsig a inregistrat, in primul trimestru al aces-tui an, o crestere de 5% a subscrierilor, comparativ cu perioda similara a anului trecut, ajungand la 15,2 milioane lei, a transmis, vineri, compania, printr-un comunicat.

VIORICA DANCILA: Guvernul actual a alocat cei mai multi bani pentru sanatate

Premierul Vorica Dancila, a declarat, astazi, cu ocazia unei vizite la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Vaslui, ca guvernul pe care il conduce a alocat cei mai multi bani pentru sanatate si ca in continuare se au in vedere investitii, .

MFP a imprumutat, ieri, 500 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 500 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni de stat tip benchmark cu o maturitate reziduala de 83 de luni, la un randament mediu de 4,72% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )