Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dancila i-a trimis lui Iohannis noile propuneri pentru Dezvoltare si Transporturi, Daniel Suciu si Razvan Cuc

Hotnews Hotnews,
 Dancila i-a trimis lui Iohannis noile propuneri pentru Dezvoltare si Transporturi, Daniel Suciu si Razvan Cuc

Premierul Viorica Dancila i-a trimis miercuri presedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a ministrilor pentru portofoliile Dezvoltarii Regionale si Transporturilor, respectiv, Daniel Suciu si Razvan Cuc. continuă pe Hotnews

Dancila: Marti stabilim noile propuneri pentru Dezvoltare si Transporturi si imediat i le trimit presedintelui

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca decizia privind noile propuneri pentru ministerele Transporturilor si Dezvoltarii va fi luata marti in Comitetul Executiv al PSD si imediat dupa aceea ii va trimite presedintelui Klaus Iohannis noile nominalizari.

Premierul a transmis presedintelui noile propuneri pentru Dezvoltare si Transporturi

Prim-ministrul Viorica Dancila a transmis, astazi, presedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a ministrilor la Dezvoltare Regionala si Transporturi.

DANCILA, DESPRE NOILE PROPUNERI DE MINISTRI: Vom lua o decizie maine in CEx al PSD

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca decizia pentru noile propuneri de ministri pentru Transporturi si Dezvoltare regionala vor fi luate in coalitie si in Comitetul Executiv al PSD, care va avea loc maine de la ora 17.

Viorica Dancila, intrebata daca ea crede ca seful statului va accepta noile propuneri de ministri: Greu de spus

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa faca declaratii inainte de sedinta CEx a PSD, despre propunerile de ministri pentru portofoliile Dezvoltarii Regionale si Transporturilor. Pe surse, sunt.

Dragnea, despre noile propuneri de ministri: Daca Iohannis refuza, vom lua o decizie poate mai apasata

Liviu Dragnea, a declarat marti seara dupa sedinta CEx a PSD ca va fi luata o noua decizie, poate mai apasata in cazul in care Klaus Iohannis va refuza cele doua propuneri ale conducerii partidului pentru.

Noile propuneri ale PSD pentru Transporturi si Dezvoltare, discutate in sedinta de CEx de marti

Conducerea PSD urmeaza sa se intalneasca marti intr-o sedinta a Comitetului Executiv National CEx), in cadrul careia social-democratii vor stabili noi propuneri la Transporturi si Dezvoltare. Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici au renuntat anterior la nominalizari dupa ce presedintele Klaus Iohannis i-a refuzat pe ambii in repetate randuri.

Dancila i-a trimis lui Iohannis propunerile de numire a ministrilor pentru Dezvoltare si Transporturi

Premierul Viorica Dancila i-a trimis miercuri presedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a ministrilor pentru portofoliile Dezvoltarii Regionale si Transporturilor, respectiv, Daniel Suciu si Razvan.

PENTRU A STABILI NOILE PROPUNERI LA TRANSPORTURI SI DEZVOLTARE: CExN al PSD se reuneste astazi

Comitetul Executiv National al PSD se va reuni astazi pentru a stabili alte doua nominalizari pentru functiile de ministri ai Dezvoltarii si Transporturilor, dupa retragerea Liei Olguta Vasilescu si a lui Mircea Draghici.

Sedinta cruciala in PSD. Vor fi stabilite noile propuneri la ministerele Dezvoltarii si Transporturilor

Comitetul Executiv National al PSD se va reuni marti pentru a stabili alte doua nominalizari pentru functiile de ministri ai Dezvoltarii si Transporturilor, dupa retragerea Liei Olguta Vasilescu si a lui.

Sedinta cruciala marti in PSD. Vor fi stabilite noile propuneri la ministerele Dezvoltarii si Transporturilor

Comitetul Executiv National al PSD se va reuni, marti, pentru a stabili alte doua nominalizari pentru functiile de ministri ai Dezvoltarii si Transporturilor, dupa retragerea Olgutei Vasilescu si a lui Mircea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )