Libnet.ro
UNICEF

18:30

Dancila: Pentru Iohannis catastrofa inseamna sa cresti pensii si salarii VIDEO

Adevărul Adevărul,
Dancila: Pentru Iohannis catastrofa inseamna sa cresti pensii si salarii VIDEO

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, la Alba Iulia, ca Guvernul pe care il conduce nu este unul esuat asa cum a spus presedintele Klaus Iohannis, precizand ca seful statului se joaca cu cuvintele si ca este foarte usor sa jignesti. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila: Pentru Iohannis catastrofa inseamna sa cresti pensii si salarii

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata ca Guvernul nu este unul esuat, asa cum a fost catalogat de presedintele Klaus Iohannis, ci unul eficient, asa cum o arata cifrele economice. Nu suntem.

KLAUS IOHANNIS: Pe scurt - PSD pentru Romania a fost si este o catastrofa

ACTUALIZARE - Viorica Dancila: Daca pentru domnul presedinte catastrofa inseamna sa cresti pensii si salarii, sa investesti in comunitatile locale, . ) sa iei masuri pentru crestere economica, . ) sa ai a doua cea mai mare crestere economica din Europa este o catastrofa, cred ca la dansul aprecierile sunt inversate.

Catalin Ivan, atac dur dupa gafa premierului Dancila: Pentru ea exista prezumtia de impostura si incompetenta

Fostul europarlamentar PSD Catalin Ivan o criticadur pe Viorica Dancila pentru cea mai recenta greseala de exprimare. Ivan sustine ca multi membri PSD rad pe la colturi de candidatura Vioricai.

Mediastandard.ro: Cine a castigat conflictul constitutional, Dancila sau Iohannis? Cum a vazut presa din Romania decizia CCR

Decizia Curtii Constitutionale a Romaniei cu privire la posibilul conflict de neconstitutionalitate dintre Palatul Victoria si Palatul Cotroceni a venit pe 18 septembrie, dupa ce presedintele si premierul s-au contrazis pe tema remanierii guvernamentale. CCR a admis partial conflictul invocat de Viorica Dancila, dupa refuzul lui Iohannis de a numi ministri interimari.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )