Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce a discutat Dancila cu seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, premierul Emiratelor Arabe Unite (VIDEO)

B1 B1,
Ce a discutat Dancila cu seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, premierul Emiratelor Arabe Unite (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut marti o intrevedere cu Seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, premierul Emiratelor Arabe Unite, conducatorul Emiratului Dubai, in cadrul vizitei de lucru pe care o efectueaza in. continuă pe B1

VIDEO Viorica Dancila s-a ntlnit cu seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, premierul Emiratelor Arabe Unite/ Vezi imagini de la ntlnire

Premierul Viorica Dancila a avut marti o intrevedere cu Seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepresedintele si prim-ministrul Emiratelor Arabe Unite, conducatorul Emiratului Dubai, in cadrul vizitei de lucru pe care oficialul roman o efectueaza in Emiratele Arabe Unite. Potrivit unui comunicat al Guvernului, Viorica Dancila a spus ca Romania, ca stat care va prelua Presedintia Consiliului Uniunii Europene, va acorda o importanta deosebita Vecinatatii Sudice a Uniunii Europene, concomitent cu promovarea solutionarii pe cale politica a diferendelor din Orientul Mijlociu si Africa de Nord.

Viorica Dancila, vizita de lucru in Emiratele Arabe Unite

Premierul Viorica Dancila a avut marti o intrevedere cu seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepresedinte si prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite, conducatorul Emiratului Dubai, in cadrul discutiilor.

Viorica Dancila, intalnire cu conducatorul Emiratului Dubai

Premierul Viorica Dancila a avut astazi o intrevedere cu seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepresedinte si prim-ministru al Emiratelor Arabe Unite, conducatorul Emiratului Dubai, in cadrul discutiilor accentul fiind pus pe interesul comun pentru dezvoltarea relatiei bilaterale.

Dancila s-a intalnit cu premierul Emiratelor Arabe Unite

Prim-ministrul Viorica Dancila s-a intalnit marti cu premierul Emiratelor Arabe Unite, Mohammed bin Rashid Al Maktoum, pentru a discuta despre relatiile economice dintre cele doua tari si despre noi oportunitati de afaceri si proiecte de cooperare. Premierul a fost insotit de ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, de ministrul pentru Mediul de afaceri, Stefan-Radu Oprea, dar si de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )