Libnet.ro
UNICEF

08:15

Dragnea: Nu cred ca e vreun membru din conducerea PSD care sa nu aiba dosar. Premierul nu m-a sunat azi. Sistemul va sari pe Iohannis cum a sarit si pe Basescu

Adevărul Adevărul,
Dragnea: Nu cred ca e vreun membru din conducerea PSD care sa nu aiba dosar. Premierul nu m-a sunat azi. Sistemul va sari pe Iohannis cum a sarit si pe Basescu

Liderul PSD Liviu Dragnea,acuzat de DNA de constituire de grup infractional organizat, abuz in serviciu si frauda cu fonduri europene in dosarul Teldrum, cu un prejudiciu estimat la 27 de milioane de euro, a declarat, la RTV, ca toti liderii PSD au dosare penale facute de statul paralel. Dragnea sustine ca sistemul, in frunte cu presedintele Iohannis, incearca sa-i forteze demisia. Premierul Mihai Tudose nu l-a sunat azi pe liderul PSD. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: Lupta este ingrozitoare. Nu cred ca existavreun membru din conducerea PSD care sa nu aiba un dosar

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus luni seara, dupa acuzatiile care i se aduc in noul dosar, ca lupta este una grea, iar miza sa ar fi demisia. Nici nu era nevoie sa comande presedintele.

Dragnea: Nu cred ca e vreun membru din conducerea PSD care sa nu aiba dosar. Premierul nu m-a sunat azi. Sistemul va sari pe Iohannis

Liderul PSD Liviu Dragnea,acuzat de DNA de constituire de grup infractional organizat, abuz in serviciu si frauda cu fonduri europene in dosarul Teldrum, cu un prejudiciu estimat la 27 de milioane de euro, a declarat, la RTV, ca toti liderii PSD au dosare penale facute de statul paralel. Dragnea sustine ca sistemul, in frunte cu presedintele Iohannis, incearca sa-i forteze demisia. Premierul Mihai Tudose nu l-a sunat azi pe liderul PSD.

Dragnea:Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele!

Presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea a declarat, luni seara, la Romania TV ca nu crede ca exista vreun membru din conducerea PSD care sa nu aiba vreun dosar facut. Seful PSD a vorbit si despre dosarul in care este acuzat de DNA de constituire grup infractional organizat, abuz in serviciu si frauda cu fonduri europene si a dezvaluit faptul ca astazi a aflat si el ca in 2001 a constituit un grup infractional.

Conducerea PSD Deva, dizolvata dupa ce partidul a pierdut primaria in fata PNL. In plus, secretarul general al PSD Hunedoara a fost revocat si suspendat din partid

Conducerea organizatiei locale PSD Deva a fost dizolvata, iar secretarul general al filialei judetene PSD Hunedoara, Radu Barb, a fost revocat din functie si suspendat din partid pentru o perioada de sase luni, pentru rezultatele slabe si neimplicarea in campania pentru alegerile partiale organizate la Deva pentru functia de primar, informeaza Agerpres.

FOTO Liviu Dragnea s-a prezentat din nou la DNA

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a iesit din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde a fost audiat, luni, circa o ora, fiind asteptat la iesire, cu aplauze, de sustinatorii lui.

Cine lipseste din poza PSD-istilor de la DNA?

PSD a incercat sa faca o demonstratie de forta in fata DNA in sustinerea presedintelui chemat luni la audieri, numai ca din poza de grup lipsesc o multime de lideri importanti. In jurul lui Dragnea n-au mai ramas decat baronii lui din sud, vecinii Teleormanului: Paul Stanescu de la Olt, Niculae Badalau din Giurgiu, cat mai discret sa nu apara in poze. In rest, cam subtire: cu Marian Neacsu, Claudiu Manda si Andreea Cosma nu se cheama ca partidul a facut scut in jurul liderului.

Ponta, despre inaugurarea noului stadion din Craiova:Eu doream sa vin si nu am fost invitat, Liviu Dragnea a fost invitat si nu a putut sa vina.Din cei 3 care am pornit lucrarile a ramas doar Olguta

Victor Ponta spune ca ii pare rau ca nu a fost invitat vineri seara la inaugurarea noului stadion din Craiova, unde ar fi venit cu mare placere: eu doream sa vin si nu am fost invitat - Liviu Dragnea a fost invitat si nu a putut sa vina/ asa ca din cei 3 care am pornit lucrarile a ramas doar Olguta.

Toader, noi precizari despre legea PSD care a eliberat puscariasii: Detinutii nu mai puteau fi tinuti nici macar o ora dupa gratii!

Ministrul Justitiei a declarat ca Administratia Nationala a Penitenciarelor a procedat corect atunci cand i-a pus imediat in libertate pe detinutii care intrau sub incidenta legii recursului.

Primul ministru din Cabinetul Tudose care recunoaste ca vor scadea salariile

Dupa ce Liviu Dragnea a dat asigurari ca veniturile din domeniul IT nu vor fi supuse impozitului pe venit, Guvernul urmand sa identifice solutii in acest sens, iata ca acelasi Guvern vine cu o veste.

Aeroportul din Copenhaga: Amenintare care vizeaza avioanele companiei aeriene turcesti Atlasglobal, noua porti au fost inchise

Autoritatile aeroportului din Copenhaga au anuntat luni ca au inchis noua porti dupa ce au fost informate de politie despre o amenintare care vizeaza toate avioanele companiei turcesti Atlasglobal, scrie Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )