Libnet.ro
UNICEF

12:45

Florin Citu, clarificari cu privire la Ordonanta care amana ratele: Nu exista dobanda la dobanda. Am extins perioada de depunere a cererilor (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu, clarificari cu privire la Ordonanta care amana ratele: Nu exista dobanda la dobanda. Am extins perioada de depunere a cererilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante, Florin Citu au discutat, luni, la inceputul sedintei de Guvern despre modificarile care se vor face la ordonanta care amana ratele. Ministrul Citu a. continuă pe B1

Florin Citu: Ordonanta care amana plata ratele romanilor pana la 9 luni nu este retrasa (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca in sedinta de Guvern de luni se vor clarifica unele perevederi ale Ordonantei de Urgenta prin car este prevazuta amanarea platii ratelor cu pana la noua lu.

Balbaieli pe marginea Ordonantei care amana ratele bancare

ACTUALIZARE - 20:11 - Ordonanta de Urgenta a fost trimisa spre publicare in Monitorul Oficial, dupa cum a anuntat, in urma cu cateva momente, ministrul Citu. Acesta a mentionat ca actul normativ a fost aprobat cu modificarile anuntate inaintea sedintei de Guvern. *ACTUALIZARE - 17:40 - Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat, acum cateva momente, ca li se da posibilitatea debitorilor cu restante la plata sa isi aduca imprumutul la zi si ca pentru creditele ipotecare nu va mai fi capitalizata dobanda. --- Autoritatile par sa se balbaie inca pe marginea textului Ordonantei de Urgenta care prevede amanarea ratelor bancare.

Florin Citu: Ordonanta care amana plata ratelor romanilor pana la 9 luni nu este retrasa (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca in sedinta de Guvern de luni se vor clarifica unele perevederi ale Ordonantei de Urgenta prin car este prevazuta amanarea platii ratelor cu pana la noua lu.

Florin Citu, despre noua ordonanta privind amanarea platii ratelor: Nu exista dobanzi suplimentare Plata, esalonat in 60 de rate egale

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat luni seara ca noua ordonanta privind amanarea platii ratelor la creditele bancare prevede o dobanda zero pentru creditele ipotecare si plata creantei in 60 de rate lunare egale, dupa incheierea perioadei de amanare.

Florin Citu: Ordonanta privind amanarea ratelor nu este retrasa! Va fi corectata!

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca Ordonanta care amana plata ratelor pana la 9 luni nu este retrasa, in ciuda unui document oficial care arata acest lucru.

Normele de aplicare ale ordonantei privind amanarea platii ratelor, cel tarziu joia viitoare (Florin Citu)

Guvernul a adoptat o ordonanta privind suspendarea ratelor la banca pana la 9 luni de zile, spune Ministrul Finantelor Florin Citu, intr-un comunicat de presa si intr-un nou clip video. De precizat ca, in acest moment, Ordonanta nu este publicata in Monitorul oficial.

Florin Citu la Digi24: Firmele care platesc taxele la timp vor avea bonificatii Nu este vorba de o dobanda la dobanda

Minstrul Florin Citu a declarant vineri seara la Digi 24 ca cei care vor sa beneficieze de amanarea ratelor pana la 9 luni vor putea face asta pana la expirarea termenului starii de urgenta, dar termenul ar pute fi extins. Vorbind despre dobanda la dobanda pentru creditele amanate pentru 9 luni, Citu spune ca bancile nu mai primesc astfel finantare si trebuie sa faca imprumuturi pentru care trebuie sa plateasca dobanzi.

OFICIAL Cum se pot amana ratele. Dobanda la dobanda dispare la credite ipotecare. Plata se face in 60 de rate egale

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a detaliat luni modificarile aduse ordonantei de urgenta care permite amanarea pentru noua luni a platii ratelor la creditele bancare pentru persoane fizice si juridice.

Citu afirma ca ordonanta privind suspendarea ratelor este unica in Europa

Ordonanta care le permite romanilor sa suspende ratele la banca cu pana la 9 luni este unica in Europa pentru ca se refera la toti debitorii, persoane fizice si persoane juridice, pentru toate tipurile de credit, a anuntat ministrul Finantelor, Florin Citu intr-un comunicat remis, astazi, Redactiei noastre.

Florin Citu a declarat ca firmele care isi achita taxele la timp vor avea parte de bonificatii

Ministrul Florin Citu, invitat la Digi 24, a facut mai multe declaratii cu privire la situatia firmelor si a celor care doresc sa beneficieze de amanarea ratelor pana la 9 luni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )