Libnet.ro
UNICEF

09:45

Gafa de protocol a presedintelui Klaus Iohannis. Ce a facut seful statului la intalnirea cu premierul italian

Adevărul Adevărul,
Gafa de protocol a presedintelui Klaus Iohannis. Ce a facut seful statului la intalnirea cu premierul italian

Presedintele Klaus Iohannis a facut o gafa de protocol la intalnirea cu premierul italian Giuseppe Conte. Dupa prima parte a ceremonialului de primire, seful statului s-a intors si a vrut sa plece in interiorul Palatului Guvernului, desi ar fi trebuit sa mearga inainte, in curtea Palatului. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader ignora avizul CSM si trimite candidatura Adinei Florea presedintelui Klaus Iohannis

Ministru justitiei, Tudorel Toader, a trimis luni presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea in functia de procuror-sef al DNA, cu toate ca CSM a avut un aviz negativ si extrem de critic la adresa candidatei lui Toader.

VIDEO Columna lui Traian din Italia, iluminata n culorile Drapelului Romniei, n prezenta presedintelui Klaus Iohannis

Columna lui Traian din Roma a fost duminica seara iluminata in rosu, galben si albastru cu ocazia Centenarului Marii Uniri, in compania presedintelui Klaus Iohannis, care a inceput duminica o vizita de stat in Italia, prima dupa 45 de ani.

CCR a admis partial sesizarea lui Klaus Iohannis referitoare la modificarea Statutului alesilor locali

Magistratii de la Curtea Constitutionala au admis, marti, partial, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis cu privire la legea referitoare la Statutul alesilor locali. Este vorba despre obiectia de necons.

Ce face Klaus Iohannis cu propunerea pentru sefia DNA

Ministrul Justitiei Tudorel Toader i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Adina Florea sa fie noul sef DNA, desi avizul sectiei de procurori de la CSM a fost unul negativ. nbs.

Klaus Iohannis, gafa in timpul vizitei din Italia

Incident de protocol in timpul vizitei facute de Klaus Iohannis in Italia. Seful statului a avut un moment de ezitare in timp ce era primit la Palatul Quirinale din Roma de omologul italian Sergio.

Klaus Iohannis, cu spatele la zid

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, la sfarsitul saptamanii trecute, legea prin care a fost modificata legea 303/2004, privind statutul magis-tratilor. Imediat ce va fi publicata in Monitorul Oficial, noua lege intra in vigoare. Seful statului a facut tot ce a putut ca sa conteste prevederile aces-tei legi criticata si in raportul preliminar din luna iulie a Comisiei de la Venetia, dar Curtea Constitutionala a dat castig de cauza coalitiei parlamentare PSD-ALDE care a modificat acest important act normativ. Comisia de la Venetia sustinea in raportul preliminar din luna iulie ca modificarile facute de Parlament sunt menite sa slabeasca independenta justitiei si sa subordoneze total procurorii in fata Ministrului Justitiei care este numit politic, avand legaturi cu clasa politica, fapt de natura sa slabeasca lupta anticoruptie.

Sesizarea lui Klaus Iohannis asupra modificarii Legii Curtii de Conturi ajunge astazi pe masa CCR

Judecatorii CCR vor discuta, marti, sesizarea formulata de presedintele Klaus Iohannis cu privire la Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 94/1992 privind organizarea si functionarea Curtii de Conturi. Seful statului a apreciat ca legea este neconstitutionala in ansamblul ei, informeaza Mediafax.

Mesajul important transmis de Klaus Iohannis romanilor din Italia

Mesaj important transmis de Klaus Iohanni romanilor din Italia. Aflat intr-o vizita de stat in Republica Italiana, seful statului a declarat ca este multumit de felul in care romanii sunt tratati si.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru romanii din Italia: Sunteti o forta! Fiti uniti! Spuneti-le celorlalti ca presedintele stie ce nevoi si sperante au (VIDEO)

Aflat intr-o vizita oficiala de stat in Italia, presedintele Klaus Iohannis le-a transmis marti romanilor din Peninsula sa fie uniti si solidari, indemnandu-i sa contribuie la o mai buna intelegere.

Klaus Iohannis, declaratie importanta la Roma: Ne dorim consolidarea exporturilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Roma, ca autoritatile de la Bucuresti isi doresc consolidarea exporturilor romanesti cu traditie pe piata italiana. Este de apreciat faptul ca se.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )