Libnet.ro
UNICEF

09:45

Iohannis: Daca voi reusi in turul doi al alegerilor, vom avea si presedintele si premierul din PNL, iar influenta Romaniei va fi considerabil mai buna

Adevărul Adevărul,
Iohannis: Daca voi reusi in turul doi al alegerilor, vom avea si presedintele si premierul din PNL, iar influenta Romaniei va fi considerabil mai buna

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, la Zagreb, unde a participat la reuniunea sefilor de stat si de guvern din cadrul Partidului Popular European PPE). continuă pe Adevărul

IOHANNIS: Daca voi reusi in turul doi al alegerilor, vom avea si presedintele si premierul din PNL

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, la Zagreb, unde a participat la reuniunea sefilor de stat si de guvern din cadrul Partidului Popular European PPE), ca, daca va reusi sa castige alegerile, la final de an, Romania va fi reprezentata in PPE si de premier si de presedinte, iar influenta Romaniei va fi considerabil mai buna.

KLAUS IOHANNIS: Daca voi obtine un al doilea mandat, voi sustine mai multe dezbateri publice

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis promite ca dupa obtinerea unui al doilea mandat, va sustine mai multe dezbateri publice. --- *ACTUALIZARE - intrebat despre impactul digitalizarii pe piata muncii, actualul presedinte spune ca este preocupat de aceasta problema, precizand ca a inceput discutiile cu guvernul pe aceasta tema. ---- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca discuta permanent cu presedintele francez Emmanuel Macron despre securitatea nationala. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis precizeaza faptul ca sectia speciala din Justitie trebuie desfiintata, in urma consultarii cu specialistii. --- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca va moderniza si sectorul apararii. ---- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

KLAUS IOHANNIS: Daca voi obtine un al doilea mandat, voi sustine mai multe dezbateri publice

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis promite ca dupa obtinerea unui al doilea mandat, va sustine mai multe dezbateri publice.

VIDEO Pregatiri pentru turul doi al alegerilor prezidentiale 2019. Aproape 382.000 de buzoieni au drept de vot

Cele 420. 316 buletine de vot repartizate judetului Buzau pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale au ajuns in depozitul special amenajat la sediul Institutiei Prefectului.

Viorica Dancila, o noua dezbatere inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Cine participa

Viorica Dancila organizeaza astazi o noua dezbtaere, in penultima zi de campanie electorala pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. La acest eveniment, Viorica Dancila si PSD ii invita din nou pe reprezentantii mass-media la un dialog deschis, in care aceasta isi va prezenta, pe larg, programul de prezidentiabil. Viorica Dancila, o noua dezbatere .

Casele de pariuri il considera mare favorit pe Iohannis in turul doi Ce cota are Dancila

Cotele oferite de o casa de pariuri pentru turul doi al alegerilor prezidentiale il prezinta pe Klaus Iohannis drept mare favorit, Viorica Dancila fiind la mare distanta de acesta.

LUDOVIC ORBAN: Pe analizele noastre, in turul doi prezenta la vot este cel putin egala cu cea din turul unu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca, din analizele sociologice facute de partid, prezenta la vot in turul al doilea al alegerilor prezidentiale va fi cel putin egala cu cea din turul intai, iar Klaus Iohannis este preferat chiar si de catre cei care nu s-au decis inca daca vor vota in turul al doilea.

Orban: Pe analizele noastre, in turul doi prezenta la vot este cel putin egala cu cea din turul unu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca, din analizele sociologice facute de partid, prezenta la vot in turul al doilea al alegerilor prezidentiale va fi cel putin egala cu cea din turul intai, iar Klaus IOhannis este preferat chiar si de catre cei care nu s-au decis inca daca vor vota in turul al doilea.

Raluca Turcan da alarma, inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale: PSD recurge la manipulari si minciuni

Raluca Turcan trage un semnal de alarma, intr-un mesaj postat pe Facebook, cu privirela propaganda electorala efectuata in scoli, dand exemplul judetului Vrancea, unde au fost distribuite asa-zise.

Tariceanu: Pentru prima oara din 1990, sunt in situatia in care sa-mi pun intrebarea daca voi merge la vot

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat miercuri, la Antena 3, ca nu s-a decis inca daca o sa mearga sau nu sa voteze. Tariceanu a afirmat ca lipsa unei confruntari directe intre cei doi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )