Libnet.ro
UNICEF

01:05

Locuitorii din Videle nu sunt mandri de Vasilica Dancila: Nu a facut niciodata nimic pentru Videle! (VIDEO)

B1 B1,
Locuitorii din Videle nu sunt mandri de Vasilica Dancila: Nu a facut niciodata nimic pentru Videle! (VIDEO)

Nici nu s-a infiintat Guvernul Dancila ca au si aparut primele secrete. bine pazite. Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, este vecina cu Viorica Dancila, premierul desemnat al Romaniei. Cele. continuă pe B1

Iranul si Pakistanul sunt state membre UE. Asa stie Viorica Vasilica Dancila (VIDEO)

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, a sugerat, intr-un interviu din primavara anului trecut, ca Iranul si Pakistanul sunt state membre ale Uniunii Europene. Dancila a fost.

Cea mai infocata vecina a Viorica Dancila: Nu mai nigrati oamenii din Videle, ca suntem saraci sau amarati (VIDEO)

Orasul Videle a devenit foarte celebru in ultimele zile dupa ce Viorica Dancila a fost desemnata premier. Locuitoare a orasului din Teleorman, si apropiata a lui Liviu Dragnea, Dancila este cunoscuta de.

Basescu DA DE PAMANT cu Iohannis: A desemnat-o pe teleormaneanca Viorica Vasilica Dancila. Oare sa fie dragostea de la Grivco de vina?

Traian Basescu sustine, intr-o postare pe Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis a ales cea mai comoda solutie prin desemnarea Vioricai Dancila pentru functia de premier. Fostul presedinte a.

Viorica Vasilica Dancila, iepurasul de sacrificiu. Viitorul premier va fi Mihai Fifor

Lipsa de experienta a dnei Viorica Dancila in administratia centrala i-a cutremurat pe multi. Nimic n-o recomanda pentru ocuparea functiei de premier. Nici macar activitatea de europarlamentar, functie in care a ales sa angajeze o inculpata din dosarul Bombonica, probabil ca pret al tacerii. Este cunoscuta in partid doar prin loialitatea sau obedienta, luati-o cu vreti), fata de Liviu Dragnea.

Cel mai greu moment din cariera lui Iohannis. Testul Dancila

Orice miscare a presedintelui Iohannis trebuie judecata prin doua filtre: 1) interesul public; 2) interesul lui politic de a fi reales in 2019. Pus in fata testului Viorica Dancila dat de Liviu Dragnea, Iohannis stie perfect ca interesul public e sa refuze propunerea. Electoral vorbind insa, interesele presedintelui sunt diferite: vrea ca PSD sa nu dea un premier care sa poata deveni contracandidat puternic in 2019 si, in plus, vrea ca PSD sa deconteze electoral situatia critica din finantele publice.

Doua batrane din Vaslui sunt dispuse sa isi doneze apartamentul! Ce vor la schimb

Doua batrane din Vaslui, de 89 ani, respectiv 91 de ani, au nevoie de cineva care sa aiba grija de ele. La schimb, acestea sunt dispuse sa plateasca cu propriul lor apartament de doua camere, de pe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )