Libnet.ro
UNICEF

00:06

LUDOVIC ORBAN: Ne vom bate in Parlament sa retrimitem spre Comisiile de buget-finante raportul la rectificarea bugetara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Ne vom bate in Parlament sa retrimitem spre Comisiile de buget-finante raportul la rectificarea bugetara

PNL va solicita in plenul Parlamentului retrimiterea raportului la rectificarea bugetara la Comisiile de buget-finante, a declarat, astazi, la Iasi, premierul Ludovic Orban, care a adaugat ca nu sunt posibile cheltuielile cuprinse in acesta, deoarece s-ar risca ajungerea tarii in incapacitate de plata. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Ne vom bate in Parlament cu monstruozitatea provocata de PSD

Ludovic Orban, premierul Romaniei si liderul PNL, nu accepta majorarea pensiilor cu 40% in acest mom.

Orban, despre rectificarea bugetara: Ne vom bate in Parlament. Suntem pregatiti si pentru orice alta situatie, astfel incat sa impidicam ca PSD sa faca rau Romaniei

Premierul Ludovic Orban a reiterat, duminica, la Iasi, ideea ca amendamentele aprobat de PSD la rectificarea bugetara vor fi corectate in Parlament, dar anunta ca Executivul este pregatit pentru orice situatie, astfel ancat sa impiedice PSD sa faca rau Romaniei. Nu putem accepta ca PSD sa-si bata joc de tara asta si sa conduca Romania spre nicaieri, a afirmat premierul, precizand ca amendamentele votate ar duce tara spre faliment.

Orban, despre rectificarea bugetara care prevede majorarea cu 40% a pensiilor: Declanseaza falimentul Romaniei.Ne vom bate in Parlament

Premierul Ludovic Orban afirmat, sambata, ca Guvernul va purta negocieri in Parlament, astfel incat amendamentele la rectificarea bugetara care prevad majorarea cu 40% a pensiilor si cresterea salariilor profesorilor sa fie retrimise la Comisie. Premierul a afirmat ca aceste amendamente ar declansa falimentul Romaniei.

Premierul Ludovic Orban: in Moldova bate un vant de schimbare. Avem sanse de a castiga in toate judetele Moldovei

Premierul Ludovic Orban a sustinut duminica, la Iasi,ca reprezentii PNLau mari sanse sa iasa invingatori in toate judetele Moldovei si ca pe aceste meleaguri bate vantul schimbarii,.

LUDOVIC ORBAN: Doar PNL are vocatia de a dezvolta, de a moderniza Romania

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, a declarat, astazi, la Botosani, ca doar PNL are capacitatea sa asigure o renastere a Romaniei si o afirmare a Romaniei in plan international.

LUDOVIC ORBAN: Cursurile nu se vor suspenda in scolile inchise pentru alegeri, se vor tine orele online

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, intr-o conferinta de presa la Botosani, ca scolile care vor gazdui sectii de votare vor fi inchise o zi sau doua, insa cursurile nu vor fi suspendate, ci vor fi sustinute online.

LUDOVIC ORBAN: PSD si-a batut joc de Constanta in ultimii 20 de ani

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi, la Mangalia, la lansarea candidatilor partidului din judetul Constanta pentru alegerile locale din 27 septembrie, ca au misiunea de a opri cei 20 de ani in care judetul a fost tinut pe loc de PSD, PNL avand forta de a invinge mafia existenta.

LUDOVIC ORBAN: Aruncatul cu noroi in adversarii politici a devenit sport national al PSD si al jurnalistilor platiti cu bani negri

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat astazi, la Eforie, ca aruncatul cu noroi in adversarii politici, pe ultima suta de metri a campaniei electorale, a devenit un sport national al PSD si al jurnalistilor platiti cu bani negri sau cu banii institutiilor publice de catre social-democrati.

Ludovic Orban: Vom transmite urna mobila la toate persoanele, daca au simptome si primesc un certificat medical

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Botosani, ca recomandarea autoritatilor este ca persoanele care au simptome de coronavirus, chiar daca nu au un test pozitiv, sa se adreseze.

LUDOVIC ORBAN: in Parlament nu trebuie sa faci legi ca sa construiesti autostrazi decat atunci cand e PSD-ul la putere

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca soseaua de centura a municipiului Bacau a fost realizata in proportie de 70 la suta si ca aceasta va fi terminata inainte de termenul prevazut in contract, potrivit News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )