Libnet.ro
UNICEF

28 Mar.

LUDOVIC ORBAN: Candidatul PNL pentru presedintia Senatului este Alina Gorghiu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Candidatul PNL pentru presedintia Senatului este Alina Gorghiu

Liderul PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat miercuri, dupa ce alegerea lui Teodor Melescanu la conducerea Senatului a fost declarata neconstitutionala, ca Alina Gorghiu este candidatul PNL pentru aceasta functie, transmite News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Alina Gorghiu este candidatul PNL pentru presedintia Senatului

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca PNL o propune pe Alina Gorghiu sa preia presedintia Senatului in locul lui Teodor Melescanu. Cu siguranta, candidatul pentru presedintia Senatului, votat si in biroul national, este Alina Gorghiu, a spus Ludovic Orban. Miercuri, Curtea Constitutionala a decis ca alegerea lui Teodor Melescanu la sefia Senatului a fost neconstitutionala.

Ludovic Orban: Alina Gorghiu este propunerea PNL pentru sefia Senatului

Alina Gorghiu este propunerea PNL pentru sefia Senatului, a declarat premierul Ludovic Orban, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei a invalidat mandatul lui Teodor Melescanu. Cu siguranta,.

Razvan Cuc ii da replica lui Ludovic Orban, in scandalul pentru lipsa autostrazilor. Cine minte?

Fostul ministru Razvan Cuc ii da replica premierului Ludovic Orban, care a declarat, intr-un interviu, casuspendarea finantarii de la Comisia Europeana pentru Sibiu-Pitesti este o minciuna gogonata a fostului ministru al Transporturilor.

Ludovic Orban, despre reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda: Mie imi este clar ca nu o sa mearga cu chinezii Vom vedea cu ce partener

Statul roman va renunta la parteneriatul cu o firma chineza, vechi de aproape cinci ani, pentru construirea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda. Mie imi este clar ca nu o sa mearga cu chinezii . ) Vom vedea cu ce partener vor fi facute reactoarele). Este vorba de partener si finantare, a spus premierul Ludovic Orban intr-un interviu acordat HotNews. ro. Ludovic Orban a precizat ca toate investitiile in domeniul energetic din Romania vor depinde de acum inainte de green deal, acordul verde european. Orban: Autostrazile Comarnic- Brasov si Sibiu-Pitesti pot fi realizate in cinci ani, daca ramane PNL la guvernare Comarnic- Brasov ar putea fi facuta cu bani de la buget, iar pentru Tg Mures- Iasi vor fi cerute fonduri europene .

Teodor Melescanu nu exclude o noua candidatura la presedintia Senatului: Toate posibilitatile sunt deschise (VIDEO)

Teodor Melescanu nu exclude posibilitatea de a candida din nou pentru presedintia Senatului, dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei a declarat ca actualul sau mandat este invalid, pentru ca procedura de.

Orban: PNL o va propune pe Alina Gorghiu pentru sefia Senatului

Alina Gorghiu e candidatul pentru sefia Senatului, a declarat Orban.

Rares Bogdan: Ludovic Orban este si va fi premierul PNL si dupa alegeri

Ludovic Orban este si va fi premierul PNL si dupa alegeri, iar relatia dintre Palatul Victoria si Cotroceni este foarte buna, de colaborare reala, a afirmat eurodeputatul Rares Bogdan, potrivit.

Ludovic Orban, despre locale: Cercetam posibili candidati, membri si nemembri PNL

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat luni ca partidul sau testeaza posibili candidati pentru Primaria Capitalei atat din interiorul partidului, cat si din afara lui, urmand sa castige cel mai bine plasat in sondajele liberalilor.

Ludovic Orban, despre alegerile locale: Cercetam posibili candidati, membri si nemembri PNL

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat luni ca partidul sau testeaza posibili candidati pentru Primaria Capitalei atat din interiorul partidului, cat si din afara lui, urmand sa castige cel mai bine plasat in sondajele liberalilor.

Rares Bogdan ii cere lui Ludovic Orban sa-l scoata din sondajele PNL pentru Primarie

Europarlamentarul Rares Bogdan a afirmat, luni, ca nu vrea sa candideze la locale si ca ii va cere premierului Ludovic Orban sa il scoata din sondajele PNL privind propunerile pentru Primaria Capitalei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 28 Mar.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )