Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ludovic Orban: Cresterea de saptamana trecuta nu este una care sa ne ingrijoreze (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Cresterea de saptamana trecuta nu este una care sa ne ingrijoreze (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a facut o serie de precizari, luni, cu privire la mai multe teme de interes de pe agenda publica, printre care evolutia epidemiei de coronavirus si strategia de raspuns la. continuă pe B1

Ludovic Orban, anunt de ultim moment pentru cei care se intorc din strainatate. Ce vor fi obligati sa faca

Anunt de ultima ora din partea premierului Romaniei. Ludovic Orban a anuntat in cursul diminetii de luni ca in ciuda cresterilor mari de cazuri COVID-19, situatia este pentru moment tinuta sub control, insa Guvernul are in vederea modificarea restrictiilor cu privire la carantinarea cetatenilor pentru 14 zile. Noi masuri sunt in analize si discutii Ludovic .

Ludovic Orban, despre dascalii care refuza sa predea cursurile online: Vom lua masurile legale care se impun in astfel de situatii (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a facut referire la profesorii care refuza sa predea cursurile online, precizand ca se vor lua masuri legale in aceste cazuri. Ludovic Orban, despre dascalii care.

Cand s-ar putea introduce noi restrictii in Romania. Ludovic Orban, anunt de ultima ora

Premierul Ludovic Orban a declarat ca, in ciuda faptului ca in urma cu o saptamana, numarul de infectari cu coronavirus a atins un nivel record, acesta nu s-a confirmat in evolutia saptamanala, astfel incat, in acest moment, nu trebuie aplicate masuri de restrictie.

Gabriela Firea, umilita public de Ludovic Orban. Ce a putut sa spuna despre Podul Ciurel, lucrarea ei

Ludovic Orban o umileste public pe Gabriela Firea. El spune ca pasajul Ciurel este inutil daca in prelungire nu se construieste legatura dintre Autostrada A1 si Splaiul Independentei. Gabriela Firea umilita public de premierul Ludovic Orban Premierul Romaniei Ludovic Orban spune ca Pasajul Ciurel duce de nicaieri spre nicaieri deocamdata si este inutil pentru ca .

Ludovic Orban, despre protestul din Bucuresti: imi pare rau ca exista unii care parca nu isi iubesc copiii. Este o masura care are rostul de a apara sanatatea lor

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a spus, sambata, in contextul protestului din Bucuresti, organizat impotriva masurilor de prevenire a raspandirii pandemiei de coronavirus, ca nu se are in vedere.

Ludovic Orban, despre informatizarea Caselor de pensii: Visul meu este ca in maxim un an sa nu mai fie nevoie de sedii fizice. Oamenii nu vor mai trebui sa piarda timpul si nervii in fata unor functionari care multe ori nu au chef sa-i serveasca (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca isi doreste ca in cel mult un an sa se ajunga la informatizarea caselor de pensii, astfel incat cetatenii sa poata depuna documentele online si sa nu.

Ludovic Orban: RAFO Onesti si tot ce era industrie a fost distrusa de mafia PSD-ista, sa nu ne facem ca nu stim lucrul asta. Onestiul este tinut intr-un stadiu de dezolare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a acuzat, sambata, in cadrul unei vizite in judetul Bacau, ca mafia PSD-ista a distrus RAFO Onesti si tot ce era industrie, iar Onestiul, care altadata era un pol.

Mastile pentru copii raman obligatorii! Anuntul facut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban nu este de acord cu renuntarea la masti pentru copiii mici din unitatile de invatamant. Nu vad de ce trebuie sa existe unii care sa instige la nerespectarea acestei reguli, a spus premierul.

Ludovic Orban: Vom transmite urna mobila la toate persoanele, daca au simptome si primesc un certificat medical

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Botosani, ca recomandarea autoritatilor este ca persoanele care au simptome de coronavirus, chiar daca nu au un test pozitiv, sa se adreseze.

Ludovic Orban, despre Casele de pensii: Visul meu este ca in maximum un an sa nu mai fie nevoie de sedii fizice

Premierul Ludovic Orban afirma ca isi doreste ca, in maximum un an, sa se ajunga la informatizare la Casele de pensii, pentru ca cei care isi depun dosarele de pensionare sa nu mai piarda vremea, timpul si nervii in fata unor functionari care multe ori nu au chef sa-i serveasca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )