Libnet.ro
UNICEF

19:00

LUDOVIC ORBAN: Daca as fi nemtean, as fi jignit sa ma conduca unul ca Arsene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Daca as fi nemtean, as fi jignit sa ma conduca unul ca Arsene

Premierul Ludovic Orban a afirmat, duminica, la o intalnire cu membrii PNL in judetul Neamt, ca daca el ar fi din acest judet, ar fi jignit sa fie condus de unul ca Arsene, referindu-se la presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, in judetul Neamt: Eu, daca as fi nemtean, as fi jignit sa ma conduca unul ca Arsene

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, in cadrul unei intalniri electorale din Neamt, ca daca ar fi locuitor al judetului s-ar simti jignit sa fie condus de unul ca Arsene, adica.

Ludovic Orban: Vom transmite urna mobila la toate persoanele, daca au simptome si primesc un certificat medical

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Botosani, ca recomandarea autoritatilor este ca persoanele care au simptome de coronavirus, chiar daca nu au un test pozitiv, sa se adreseze.

Mohammad Murad i-a transmis lui Ludovic Orban o scrisoare deschisa cu problemele Mangaliei

Candidatul pentru primaria Mangaliei Muhammad Murad a transmis joi o scrisoare deschisa adresata premierului Ludovic Orban, in care atrage atentia asupra principalelor probleme din Mangalia. Domnule prim-ministru, daca ati fi un simplu cetatean al municipiului Mangalia, l-ati vota pe actualul primar al Mangaliei pentru inca un mandat, chiar daca va este coleg de partid?, mai noteaza Murad in scrisoare.

Ludovic Orban: in locul domnului Ciolacu nu as deschide subiectul mineritului, pentru ca ar fi ca si cum ar vorbi de funie in casa spanzuratului

In timpul vizitei de la Reghin, de vineri, 18 septembrie, premierul Ludovic Orban a declarat ca daca ar fi in locul presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, el nu ar aduce in discutie subiectul mineritului. Premierul a .

Basescu, atac la Orban: Daca PNL pierde alegerilete scot in suturi de la Palatul Victoria si te las fara serviciu

Traian Basescu spune ca Alianta PNL USR-PLUS este pe punctul de a pierde alegerile in Capitala si pune acest esec pe seama faptului ca PMP a fost scos din alianta. Fostul presedinte lanseaza un atac la adresa lui Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Dezvoltarea Romaniei nu se poate realiza prin pomeni si sifonari de ban public

Premierul Ludovic Orban afirma ca dezvoltarea Romaniei nu se poate realiza prin pomeni si prin alocari, sifonari de ban public in tot felul de proiecte care nu au niciun fel de efecte asupra vietii de zi cu zi a oamenilor.

LUDOVIC ORBAN: Ne vom bate in Parlament sa retrimitem spre Comisiile de buget-finante raportul la rectificarea bugetara

PNL va solicita in plenul Parlamentului retrimiterea raportului la rectificarea bugetara la Comisiile de buget-finante, a declarat, astazi, la Iasi, premierul Ludovic Orban, care a adaugat ca nu sunt posibile cheltuielile cuprinse in acesta, deoarece s-ar risca ajungerea tarii in incapacitate de plata.

LUDOVIC ORBAN: Doar PNL are vocatia de a dezvolta, de a moderniza Romania

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, a declarat, astazi, la Botosani, ca doar PNL are capacitatea sa asigure o renastere a Romaniei si o afirmare a Romaniei in plan international.

LUDOVIC ORBAN: Cursurile nu se vor suspenda in scolile inchise pentru alegeri, se vor tine orele online

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, intr-o conferinta de presa la Botosani, ca scolile care vor gazdui sectii de votare vor fi inchise o zi sau doua, insa cursurile nu vor fi suspendate, ci vor fi sustinute online.

LUDOVIC ORBAN: in Parlament nu trebuie sa faci legi ca sa construiesti autostrazi decat atunci cand e PSD-ul la putere

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca soseaua de centura a municipiului Bacau a fost realizata in proportie de 70 la suta si ca aceasta va fi terminata inainte de termenul prevazut in contract, potrivit News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )