Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ludovic Orban, despre angajarea raspunderii pe taierea pensiilor parlamentarilor: Vom anunta o decizie. E un act de curaj

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre angajarea raspunderii pe taierea pensiilor parlamentarilor: Vom anunta o decizie. E un act de curaj

Premierul Ludovic Orban a precizat joi ca Guvernul nu a luat inca o decizie cu privire la angajarea raspunderii pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, adaugand ca demersul ar reprezenta un act de curaj, pe care-l priveste cu foarte mult interes. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre efectele Green Deal: in domeniul energetic, exista riscul sa pierdem pana la 40% din capacitatea de producere Carbunele este condamnat

Premierul Ludovic Orban considera ca noua politica a Comisiei Europene legata de reducerea emisiilor de carbon, asa-numitul Green Deal acordul verde european), va fi o provocare pentru Romania. Va fi afectat domeniul energetic, existand riscul pierderii a 40% din capacitatea de productie, in conditiile in care carbunele nu va mai putea fi folosit ca resursa energetica. Ludovic Orban a spus ca trebuie gasite solutii pentru producerea de energie verde.

Ludovic Orban, despre sesizarea PSD la nivelul Consiliului Europei privind schimbarea legislatiei electorale: Noi consideram ca se fac de ras

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca social-democratii - care au sesizat Comisia de monitorizare a statelor membre a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei privind alegerile locale in doua tururi - se fac de ras cu aceasta plangere, aceasta modificare a legislatiei electorale fiind benefica democratiei.

Ludovic Orban, despre locale: Cercetam posibili candidati, membri si nemembri PNL

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat luni ca partidul sau testeaza posibili candidati pentru Primaria Capitalei atat din interiorul partidului, cat si din afara lui, urmand sa castige cel mai bine plasat in sondajele liberalilor.

Ludovic Orban, despre alegerile locale: Cercetam posibili candidati, membri si nemembri PNL

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat luni ca partidul sau testeaza posibili candidati pentru Primaria Capitalei atat din interiorul partidului, cat si din afara lui, urmand sa castige cel mai bine plasat in sondajele liberalilor.

Ludovic Orban, despre restrictionarea dreptului de vot pentru cei cu viza de flotant: Putem discuta asupra perioadei, sa nu fie de 90 de zile, sa fie de 60 de zile

Ludovic Orban, despre inchiderea programului Prima casa: Dezmint categoric aceasta minciuna gogonata

Premierul Ludovic Orban a calificat drept o minciuna gogonata informatia potrivit careia programul Prima casa nu va mai fi continuat in 2020. PSD lanseaza in fiecare zi minciuni, noi si.

Ludovic Orban, despre guvernarea PSD: Au inventat astia de dinainte o hiperbirocratie care impiedica absorbtia de fonduri europene (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a cerut, luni, in debutul sedintei de Guvern, ministrului Fondurilor Europene, Marcel Bolos, sa pregateasca procesulde simplificare a procedurilor de.

Klaus Iohannis: Eu imi doresc ca Ludovic Orban sa ramana prim-ministru Presedintele, despre anticipate si propunerea PSD privind guvernul de uniune nationala

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat ca atat Palatul Cotroceni, cat si Victoria isi doresc declansarea de alegeri anticipate, dar chiar si asa a precizat ca nu a discutat cu premierul Ludovic Orban despre po.

Premierul Ludovic Orban: Nu sunt de acord cu taierea pensiilor viagere pentru sportivi si a indemnizatiilor de merit pentru oamenii de cultura (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca nu este de acord cu taierea pensiilor viagere pentru sportivii care au obtinut medalii la competitiile internationale si a indemnizatiilor de merit pentru oamenii de.

Motiunea de cenzura a PSD: cand ar putea sa fie demis guvernul lui Ludovic Orban

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, duminica, ca au fost stranse 115 semnaturi pentru a depune motiunea de cenzura, dupa asumarea raspunderii Guvernului privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Cand ar putea sa fie demis guvernul lui Ludovic Orban? Motiunea de cenzura a PSD: cand ar putea sa fie demis guvernul .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )