Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, despre deciziile CCR: Guvernul a fost lasat fara instrumente fundamentale in lupta cu criza COVID-19, pe perioada pandemiei (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre deciziile CCR: Guvernul a fost lasat fara instrumente fundamentale in lupta cu criza COVID-19, pe perioada pandemiei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban sustine ca Guvernul a fost lasat de trei ori fara instrumente fundamentale de a ne lupta contra epidemiei de coronavirus, pe perioada crizei COVID-19. in direct pe B1 TV, duminica. continuă pe B1

Ce spune Ludovic Orban despre deschiderea restaurantelor din 15 iulie: Sa imi fie iertat

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca desi a avut discutii cu reprezentantii HoReCa privind posibilitatea deschiderii restaurantelor, din cauza cresterii numarului de cazuri de COVID-19 o decizie in acest sens a fost amanata.

Ludovic Orban, despre protestul fara masti din Piata Victoriei: A fost pregatit, s-a facut mobilizarea

Premierul Ludovic Orban a declaratca protestul organizat in Piata Victoriei fata de masurile adoptate de Guvern a fost pregatit si ca s-a facut o mobilizare pentru organizarea acestuia.

Ludovic Orban, despre protestul fara masti anuntat in Bucuresti: Ministerul de Interne este pregatit

Premierul Ludovic Orban a reactionat, astazi, la protestul fara masti anuntat pentru duminica, 12 iulie 2020, in Bucuresti. Sute de oameni au anuntat ca vor protesta impotriva purtarii mastii si a restrictiilor impuse de autoritati din cauza pandemiei de coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul a obtinut aprobarea CE pentru achizitia unor trenuri tehnologice destinate CFR Infrastructura

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca Guvernul a primit din partea Comisiei Europene acordul pentru achizitia unor trenuri tehnologice destinate pentru CFR Infrastructura, in vederea modernizarii caii ferate, potrivit Agerpres.

Premierul Ludovic Orban: Guvernul vrea sa adopte in termen de 30 de zile actele normative necesare pentru implementarea masurilor din planul de relansare economica

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca Guvernul isi propune sa adopte in termen de 30 de zile actele normative necesare pentru implementarea masurilor din Planul national de investitii si relansare.

ROBERT CAZANCIUC: Guvernul PNL condus de Ludovic Orban a scapat situatia de sub control

Presedintele interimar al Senatului Robert Cazanciuc a declarat astazi,intr-o conferinta de presa, ca Guvernul PNL condus de Ludovic Orban a scapat situatia de sub control.

LUDOVIC ORBAN: Am primit aprobarea Comisiei Europene pe schema de ajutor de stat pentru garantarea creditelor pentru companiile mari

Guvernul a primit aprobarea din partea Comisiei Europene pe schema de ajutor de stat pentru garantarea creditelor pentru companiile mari si este pregatit sa adopte un act normativ in acest sens, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Premierul Ludovic Orban: Va garantez ca vom creste pensiile, dar vom anunta cu cat abia dupa finalizarea analizelor economice

Premierul Ludovic Orban a reiterat, vineri, ca pensiile vor creste anul acesta, dar a subliniat ca procentul cu care vor fi marite va fi anuntat public abia dupa ce Guvernul va finaliza analizele economice.

VIDEO Ludovic Orban a vizitat santiere din Tulcea. Ce a spus premierul despre investitiile pentru Dobrogea

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a facut vineri, 10 iulie, o vizita in judetul Tulcea, judet condus, la nivel de Consiliu Judetean, de PSD. Premierul a mers sa vada comune conduse de liberali si obiective economice importante pentru Dobrogea si nu numai.

Cand se mai relaxeaza masurile de restrictie? Premierul Ludovic Orban da lamuriri in acest sens

Premierul Ludovic Orban a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre numarul urias de cazuri de coronavirus din ultimele zile, despre momentul deschiderii restaurantelor si despre posibilitatea aplicarii altor masuri de relaxare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )