Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Ne gandim la un Program Rabla pentru utilaje agricole Sunt si alte scheme de ajutor de stat

B1 B1,
Ludovic Orban: Ne gandim la un Program Rabla pentru utilaje agricole Sunt si alte scheme de ajutor de stat

In timpul vizitei de joi, de la fabrica de tractoare agricole, IRUM, premierul Ludovic Orban a explicat faptul ca Guvernul se gandeste si la un program de tip Rabla pentru tractoarele agricole, insa au. continuă pe B1

Ludovic Orban anunta inceperea licitatiei pentru semnarea contractului pentru tronsonul 3 de pe autostrada Pitesti-Sibiu (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca in curand va incepe licitatia pentru proiectarea si executia tronsonului 3 al autostrazii Pitesti-Sibiu. Aflat intr-o vizita in judetul Arges,.

LUDOVIC ORBAN: PSD si-a batut joc de Constanta in ultimii 20 de ani

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi, la Mangalia, la lansarea candidatilor partidului din judetul Constanta pentru alegerile locale din 27 septembrie, ca au misiunea de a opri cei 20 de ani in care judetul a fost tinut pe loc de PSD, PNL avand forta de a invinge mafia existenta.

LUDOVIC ORBAN: Volumul investitiilor in sectorul public, cel mai mare din ultimii zece ani

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat astazi ca, in ciuda perioadei de criza, volumul investitiilor in sectorul public este cel mai mare din ultimii zece ani, iar Guvernul a incercat sa creasca in mod constant alocarile pentru modernizarea infrastructurii.

LUDOVIC ORBAN: Magistrala de metrou M5 est foarte importanta pentru Bucuresti; nu ne vom opri aici

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca punerea in functiune a tronsonului de metrou Eroilor - Drumul Taberei este foarte importanta pentru Bucuresti si toate lucrarile ulterioare se vor derula cu o viteza mai mare, mentionand ca infrastructura de transport este prioritate zero pentru Guvern, scrie Agerpres.

Ludovic Orban: in locul domnului Ciolacu nu as deschide subiectul mineritului, pentru ca ar fi ca si cum ar vorbi de funie in casa spanzuratului

In timpul vizitei de la Reghin, de vineri, 18 septembrie, premierul Ludovic Orban a declarat ca daca ar fi in locul presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, el nu ar aduce in discutie subiectul mineritului. Premierul a .

Ludovic Orban anunta ca mai multe zile cursurile se vor derula online, pentru a permite pregatirea sectiilor de votare

Premierul Ludovic Orban anunta ca mai mai multe zile cursurile se vor desfasura online pentru a permite pregatirea sectiilor de votare si dezinfectarea ulterioara a claselor.

Ludovic Orban: Drum expres sau chiar autostrada, pentru deplasarea rapida intre Constanta si granita de sud a litoralului

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, joi, ca Guvernul a prevazut realizarea unui studiu de fezabilitate pentru construirea unui drum expres sau unei autostrazi care sa permita fluidizarea circulatiei.

Premierul Ludovic Orban, despre inceputul lucrarilor la conducta de gaze din Marea Neagra: Arata vointa clara de a finaliza un proiect extrem de important pentru Romania

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat joi ca inceperea lucrarilor la conducta submarina din cadrul proiectului de dezvoltare gaze naturale Midia MGD arata vointa clara de a finaliza un proiect extrem de.

Mohammad Murad i-a transmis lui Ludovic Orban o scrisoare deschisa cu problemele Mangaliei

Candidatul pentru primaria Mangaliei Muhammad Murad a transmis joi o scrisoare deschisa adresata premierului Ludovic Orban, in care atrage atentia asupra principalelor probleme din Mangalia. Domnule prim-ministru, daca ati fi un simplu cetatean al municipiului Mangalia, l-ati vota pe actualul primar al Mangaliei pentru inca un mandat, chiar daca va este coleg de partid?, mai noteaza Murad in scrisoare.

Bomba in Parlament! Pensiile pot creste cu 40%! Ludovic Orban, iesire nervoasa

In cadrul unui eveniment electoral din Arges, premierul Ludovic Orban a avut o iesire nervoasa dupa ce parlamentarii din comisiile reunite de buget finante din Parlament au votat pentru majorarea pensiilor cu 40%. Votul a fost dat pentru abrogarea articolului din legea privind rectificarea bugetara in care se prevede majorarea cu doar 14% a pensiilor, in loc de 40%.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )