Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ludovic Orban, huiduit la Neamt. Reactia premierului (Video)

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, huiduit la Neamt. Reactia premierului (Video)

Premierul Ludovic Orban a fost huiduit minute in sir, duminica seara, la o intalnire electorala la care a participat in judetul Neamt. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, in judetul Neamt: Eu, daca as fi nemtean, as fi jignit sa ma conduca unul ca Arsene

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, in cadrul unei intalniri electorale din Neamt, ca daca ar fi locuitor al judetului s-ar simti jignit sa fie condus de unul ca Arsene, adica.

LUDOVIC ORBAN: Daca as fi nemtean, as fi jignit sa ma conduca unul ca Arsene

Premierul Ludovic Orban a afirmat, duminica, la o intalnire cu membrii PNL in judetul Neamt, ca daca el ar fi din acest judet, ar fi jignit sa fie condus de unul ca Arsene, referindu-se la presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene.

Ludovic Orban: Moldova va fi principala beneficiara a investitiilor in infrastructura de transport in urmatorii 10 ani Trei autostrazi in aceasta regiune a tarii

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, in cadrul unei intalniri electorale din judetul Neamt, ca, in urmatorii zece ani, Moldova va fi principala beneficiara a investitiilor in infrastructura de.

Ludovic Orban: Prin aceasta modificare a rectificarii, PSD a transmis ca vrea sa nu se mai poata plati salariile si pensiile. Bugetul nu isi mai poate permite nicio crestere a cheltuielilor in momentul de fata (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a criticat PSD, luni, pentru modificarile propuse cu privire la rectificarea bugetara si a amintit ca restul fomatiunilor politice nu au fost prezente la aceasta masacrare a bugetului.

Ludovic Orban, despre dascalii care refuza sa predea cursurile online: Vom lua masurile legale care se impun in astfel de situatii (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a facut referire la profesorii care refuza sa predea cursurile online, precizand ca se vor lua masuri legale in aceste cazuri. Ludovic Orban, despre dascalii care.

Ludovic Orban, la inaugurarea tronsonului de autostrada Iernut - Chetani: Investitiile in infrastructura reprezinta prioritatea zero si vom aloca toate fondurile necesare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au participat, vineri, la deschiderea tronsonului Iernut Chetani din Autostrada Transilvania. Portiunea are o.

Ludovic Orban, despre informatizarea Caselor de pensii: Visul meu este ca in maxim un an sa nu mai fie nevoie de sedii fizice. Oamenii nu vor mai trebui sa piarda timpul si nervii in fata unor functionari care multe ori nu au chef sa-i serveasca (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca isi doreste ca in cel mult un an sa se ajunga la informatizarea caselor de pensii, astfel incat cetatenii sa poata depuna documentele online si sa nu.

Ludovic Orban: RAFO Onesti si tot ce era industrie a fost distrusa de mafia PSD-ista, sa nu ne facem ca nu stim lucrul asta. Onestiul este tinut intr-un stadiu de dezolare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a acuzat, sambata, in cadrul unei vizite in judetul Bacau, ca mafia PSD-ista a distrus RAFO Onesti si tot ce era industrie, iar Onestiul, care altadata era un pol.

Ludovic Orban, anunt de ultim moment pentru cei care se intorc din strainatate. Ce vor fi obligati sa faca

Anunt de ultima ora din partea premierului Romaniei. Ludovic Orban a anuntat in cursul diminetii de luni ca in ciuda cresterilor mari de cazuri COVID-19, situatia este pentru moment tinuta sub control, insa Guvernul are in vederea modificarea restrictiilor cu privire la carantinarea cetatenilor pentru 14 zile. Noi masuri sunt in analize si discutii Ludovic .

Gabriela Firea, umilita public de Ludovic Orban. Ce a putut sa spuna despre Podul Ciurel, lucrarea ei

Ludovic Orban o umileste public pe Gabriela Firea. El spune ca pasajul Ciurel este inutil daca in prelungire nu se construieste legatura dintre Autostrada A1 si Splaiul Independentei. Gabriela Firea umilita public de premierul Ludovic Orban Premierul Romaniei Ludovic Orban spune ca Pasajul Ciurel duce de nicaieri spre nicaieri deocamdata si este inutil pentru ca .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )