Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ludovic Orban: Proiectul privind carantina e indispensabil. De fapt, Robert Cazanciuc critica deputatii PSD care au votat forma in care a trecut de Camera Deputatilor (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Proiectul privind carantina e indispensabil. De fapt, Robert Cazanciuc critica deputatii PSD care au votat forma in care a trecut de Camera Deputatilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca proiectul de lege privind carantinarea si izolarea este indispensabil si a oferit drept exemplu situatia din alte tari, unde. continuă pe B1

Proiectul privind carantina si izolarea, adoptat de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat, joi seara, proiectul privind carantinarea si izolarea. S-au inregistra.

Ciolacu, despre proiectul privind carantina: Dupa discutia cu Raed Arafat avem garantia ca putem da votul final pe o lege coerenta si eficienta

Marcel Ciolacu a anuntat ca a avut, joi dimineata, o intalnire la Parlament cu mai multi membri ai Comisiei juridice a Camerei Deputatilor secretarul de stat in MAI Raed Arafat. El a precizat ca discutia a vizat modificarea proiectului de lege al Guvernului privind carantina si s-a aratat increzator ca Legislativul poate da votul final pe o lege modificata, una coerenta si eficienta.

Plenul Senatului, organizat zilnic pana pe 15 iulie pentru proiectul de lege privind carantina si izolarea. Robert Cazanciuc: Sigur, asta nu inseamna ca vom avea sedinta in fiecare zi

Senatorul PSD Robert Cazanciuc, presedintele interimar al Senatului, a anuntat ca plenul Camerei superioare din Parlamentul Romaniei se va organiza, incepand de maine, in fiecare zi pana pe 15 iulie, pentru.

Azi se dezbate proiectul privind carantina si izolarea initiat de Guvern

Camera Deputatilor dezbate pe marginea proiectului ce stabileste conditiile in care se intra in cara.

PSD critica Guvernul Orban pentru proiectul privind carantina si izolarea. Cazanciuc: Nu prezinta nicio garantie ca romanii nu vor fi luati de pe strada pentru un simplu stranut (VIDEO)

Senatorul PSD Robert Cazanciuc, presedintele interimar al Senatului, a acuzat Guvernul Orban ca a trimis un proiect pentru carantina si izolare in contradictie nu numai cu legea fundamentala a Romaniei,.

Orban: Legea privind carantinarea si izolarea e legea pe care si-a pus amprenta majoritatea PSD-Pro Romania-ALDE. Practic, Cazanciuc critica colegii de partid

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, ca legea privind carantina si izolarea, aflata in dezbatere in Senat, este varianta adoptata de Camera Deputatilor, unde a fost modificata de majoritatea PSD-Pro Romania-ALDE. Practic, Cazanciuc critica colegii lui din partid, a afirmat Orban, precizand ca proiectul de lege initiat de guvern nu este perfect, dar legea este indispensabila.

Ludovic Orban, dupa ce Ciolacu i-a cerut sa participe la dezbaterile din Senat pe legea privind carantina: Asta este o forma de tergiversare a adoptarii legii

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, dupa ce Marcel Ciolacu i-a cerut sa participe la dezbaterile din Senat pe legea privind carantina, ca este o modalitate de tergiversare a adoptarii legii. Daca cineva ma cheama, stiind ca sunt de dimineata in Tulcea, la o dezbatere in Comisia juridica, o face in mod perfid, a afirmat premierul.

Ludovic Orban, atac la Parlament: Amanarea adoptarii legii privind carantina inseamna o crestere dramatica a risului de infectare

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca are un mesaj de revolta si indignare fata de amanarea dezbaterii de catre Senat a legii care sa puna la dispozitie autoritatilor instrumentele indispensalbile in lupta impotriva epidemiei. Amanarea inseamna o crestere dramatica a risului de infectare, a spus seful Guvernului.

Ludovic Orban: Credeti ca mitingul din Piata Victoriei s-a nascut din senin? Exista un adevarat bombardament de informatii false, care se regaseste si in alte societati europene (VIDEO)

Ludovic Orban a sugerat ca mitingul din Piata Victoriei, la care s-au adunat sute de persoane pentru a protesta impotriva proiectului privind carantina si izolarea, a fost pregatit din timp si a marturisit ca nu.

Ciolacu cere premierului si ministrului Justitiei sa participe, urgent, la dezbaterea din Senat a proiectului de lege privind carantina si izolarea

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu i-a cerut premierului Ludovic Orban si ministrul Justitiei Catalin Predoiu sa participe la dezbaterile din Senat si sa stea fata in fata cu reprezentantii CSM si organizatiile neguvernamentale de aparare a drepturilor si libertatilor cetatenesti. El a precizat ca virusul nu are culoare politica, insa prostia, neputinta si lacomia sunt vopsite in galben.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3437 seconds )