Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ludovic Orban: S-a semnat contractul pentru construirea Spitalului Regional Cluj

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: S-a semnat contractul pentru construirea Spitalului Regional Cluj

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, in deschiderea sedintei de Guvern, ca a fost semnat contractul pentru finantarea constructiei Spitalului Regional Cluj. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban a gasit vinovatul pentru dezastrul de la Spitalul Universitar

Ludovic Orban a gasit vinovatul pentru dezastrul de la Spitalul Universitar: vechea conducere a spitalului.

Ludovic Orban a anuntat semnarea contractului pentru constructia Spitalului Regional Cluj

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul, prin Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Sanatatii, a reusit semnarea contractului de finantare pentru constructia Spitalului Regional Cluj, o investitie de aproximativ 500 de milioane de euro.

Guvernul anunta ca a fost semnat contractul de finantare pentru constructia Spitalului Regional Cluj

Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Sanatatii au semnat contractul de finantare pentru constructia Spitalului Regional Cluj, o investitie de aproximativ 500 de milioane de euro, a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern, premierul Ludovic Orban. Acesta a mai spus ca la nivelul Comisiei Europene s-a aprobat contractul de finantare pentru constructia Spitalului Regional Iasi.

Primaria Capitalei a semnat cu Bozankaya Otomotiv contractul pentru achizitia a 100 de troleibuze

Primaria Capitalei a semnat cu asocierea turco-germana Bozankaya Otomotiv Marina Imalat Ithalat Ve Ihracat A. Sileo Gmbh contractul pentru achizitia a 100 de troleibuze. Valoarea contractului este aproximativ 43 de milioane Euro fara TVA, primul troleibuz va fi livrat in luna noiembrie 2020 pentru omologare, iar ulterior, restul troleibuzelor vor fi livrate pana in februarie 2022.

Ludovic Orban: Nelu Tataru a luat masuri pentru intarirea DSP si pentru demararea procedurilor de ancheta epidemiologica la Suceava

Premierul Ludovic Orban a declarat ca ancheta epidemiologica la Suceava va fi reluata si le-a transmis romanilor sa aiba incredere in masurile luate de autoritati.

Ludovic Orban |Nu e vorba despre capacitatea de diagnosticare, ci despre masurile ferme luate imediat de Guvern si de autoritati

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca Guvernul a luat masuri ferme pentru evitarea raspandirii epidemiei de coronavirus cand alte tari nici nu discutau despre ele, iar acest lucru a dat rezultate bune.

Ludovic Orban, catre romanii care vor dori sa vina in tara de Pasti: Sfatul meu sincer e sa nu vina, decat daca au motive extrem de serioase

Premierul Ludovic Orban transmite romanilor care vor sa vina in tara in perioada sarbatorilor de Pasti, sa vina doar daca au motive extrem de serioase.

Ludovic Orban: Cele mai multe pareri converg spre un varf al epidemiei intre 20 aprilie - 1 mai

Premierul Ludovic Orban a declarat ca specialistii sustin ca un varf al epidemiei de coronavirus, in Romania, ar putea avea loc in perioada 20 aprilie - 1 mai, dar ca autoritatile sunt pregatite sa ia masurile necesare.

Ludovic Orban: Alegerile locale in 28 iunie, din ce in ce mai putin probabile

Premierul Ludovic Orban a afirmat joi seara, la Digi 24, ca cel mai probabil alegerile locale nu vor avea loc in 28 iunie, din cauza restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban anunta repatrierea mai multor romani din Spania (VIDEO)

De la inceputul pandemiei de coronavirus, peste 200. 000 de romani s-au intors acasa, si mai sunt asteptati sa vina si alti conationali. Premierul Ludovic Orban a explicat, joi, in sedinta de guvern,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )