Libnet.ro
UNICEF

14:15

Medicii de familie au fost nevoiti sa se transforme mai mult in contabili

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Medicii de familie au fost nevoiti sa se transforme mai mult in contabili

Medicii de familie au fost nevoiti sa se transforme mai mult in contabili decat sa isi faca meseria, a afirmat astazi premierul Mihai Tudose, precizand ca la nivelul Guvernului se incearca gasirea unor solutii pentru ajutarea acestora. continuă pe Ziarul Bursa

Mihai Tudose: Medicii de familie s-au transformat mai mult in contabili. De luni incercam impreuna cu Ministerul Finantelor sa reglam niste lucruri

Premierul Mihai Tudose sustine ca le da dreptate medicilor de familie care au protestat miercuri in fata Guvernului. Chiar au dreptate si, din pacate, chiar au foarte multa dreptate. Spun din pacate fiindca sistemul este in continuare foarte greoi, foarte birocratizat si medicii de familie s-au transformat sau au fost nevoiti sa se transforme mai mult in contabili decat sa isi faca meseria, a spus Tudose dupa o discutie cu reprezentantii medicilor de familie.

Scumpiri, in pragul sarbatorilor de iarna. Unele alimente vor costa cu 50% mai mult fata de anul trecut

In prag de sarbatori, preturile alimentelor au explodat. Ouale, carnea, untul si multe alte produse de baza costa chiar si cu 50% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut. Majorarea.

Video Mai multe persoane au fost ranite, iar mai multe magazine au fost distruse de marocani la Bruxelles

23 de persoane au fost ranite, iar mai multe magazine si masini din centrul orasului Bruxelles au fost distruse, la cateva momente dupa calificarea marocului la Cupa Mondiala din Rusia, relateazaRTBF.

AFP: Cresterea tigrului roman s-a accelerat si mai mult in trimestrul III

Agentia France Presse foloseste termenul de tigru pentru Romania, unde cresterea economica, una dintre cele mai dinamice din UE, s-a accelerat din nou in trimestrul III, peste asteptarile analistilor, la 2,6%, potrivit primelor estimari publicate marti de institutul national de statistica. AFP noteaza insa, citand o analiza ING Romania, ca aceasta accelerare a fost cel mai probabil sustinuta de consum.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )