Libnet.ro
UNICEF

16:31

Mesajul ALDE pentru Viorica Dancila

Antena3 Antena3,
Mesajul ALDE pentru Viorica Dancila

ALDE are mai putine convingeri si mai multe asteptari de la premierul desemnat, Viorica Dancila, a declarat joi purtatorul de cuvant al partidului, Varujan Vosganian. Un om politic, in ziua. continuă pe Antena3

Vosganian: ALDE, vot unanim pentru sustinerea politica a Viorica Dancila

Conducerea ALDE a decis, prin vot unanim, sa o sustina pe Viorica Dancila pentru functia de prim ministru, a anuntat miercuri Varujan Vosganian.

VIDEO Cum condamna premierul propus Viorica Dancila protestele din 2017 si apara actiunile PSD-ALDE in privinta justitiei

Ca europarlamentar, Viorica Dancila a aparat in Parlamentul European actiunile PSD-ALDE privind justitia, in mai multe cuvantari. In 1 februarie 2017, in Parlamnetul European, Viorica Dancila a anuntat ca in Romania au avut loc proteste violente, cu petarde si pietre aruncate.

Viorica Dancila, batuta in plina strada. Viitorul premier al Romaniei, agresat pentru ca a rupt afise electorale

Viorica Dancila, propunerea PSD-ALDE la fotoliul de premier al Romaniei, a fost batuta si injurata in plina strada, in urma cu noua ani, de un adversar politic, simpatizant al PDL,.

USR, critici fata de Iohannis: Viorica Dancila premier, o noua insulta la adresa romanilor. Este regretabil ca presedintele Iohannis a ratat sansa de a limita dezastrul produs de PSD

Partidul Uniunea Salvati Romania critica nominalizarea europarlamentarului Viorica Dancila, din partea coalitiei PSD-ALDE, in functia de premier, despre care spune ca nu respecta criteriile de competenta enuntate public de presedintele Klaus Iohannis si este o insulta la adresa romanilor.

Cine este Viorica Dancila, posibilul premier desemnat de PSD

Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, sustin surse politice. CINE ESTE VIORICA DANCILA Viorica Dancila este europarlamentar PSD. Europarlamentarul Vasilica Viorica Dancila.

Cine este Viorica Dancila, premierul desemnat de PSD

Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier. CINE ESTE VIORICA DANCILA Viorica Dancila este europarlamentar PSD. Europarlamentarul Vasilica Viorica Dancila s-a nascut la 16.

Sondaj: Ce parere ai despre propunerea PSD pentru functia de prim ministru, Viorica Dancila?

Conducerea PSD a decis marti sa o propuna pe Viorica Dancila, europarlamentar, pentru functia de premier. Viorica Dancila este europarlamentar din 2009, fiind membra PSD din 1996, cand a aderat la partid in Teleorman, judet condus multa vreme de Liviu Dragnea. Detalii despre Viorica Dancila - aici. Ce parere ai despre propunerea PSD? Participa in text la sondajul HotNews. ro.

VIDEO Cum ii lauda Viorica Dancila pe Dacian Ciolos si pe tehnocrati: Sunt o speranta pentru agricultura romaneasca

Eurodeputata Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, ii lauda in 2015 pe fostul premier Dacian Ciolos si pe fostul ministru al Agriculturii. in acea perioada Dancila ocupa functia de vicepresedinte a Comisiei pentru agricultura si dezvoltare rurala din PE. Ulterior, tehnocratii au fost pusi la zid de PSD. Chiar azi, cand a anuntat-o pe Viorica Dancila, Liviu Drgane a spus: Numai un guvern tehnocrat ia oameni de strada.

Ce arata declaratiile de avere depuse de Vasilica Viorica Dancila: multe imobile, venituri mari si donatii generoase catre PSD

Vasilica Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, detine o impreuna cu sotul sau Cristinel Dancila o avere insemnata. Au mai multe imobile in judetele Brasov, Dolj si Teleorman, conturi de zeci de mii de euro, dar si venituri mari. Astfel, Viorica Dancila isi permite sa fie generoasa cu PSD. Potrivit declaratiilor de avere, a cotizat la PSD cu 20. 000 lei in perioada ianuarie-octombrie 2016, iar in mai 2014 a donat catre PSD 40. 000 lei.

PROFIL Cine este Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier: fosta profesoara in Videle, membru PSD Teleorman din 1996 si sefa organizatiei de femei a partidului

Vasilica Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, are 54 de ani si este europarlamentar PSD din anul 2009. Dancila detine, din anul 2015, si functia de presedinte al Organizatiei Femeilor Social-Democrate. Viorica Dancila s-a nascut la 16 decembrie 1963 in Rosiorii de Vede si a devenit membru al Partidului Social Democrat in anul 1996, in organizatia PSD Teleorman, condusa ani la rand de Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )