Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mihai Tudose, catre tinerii din PSD:Sa nu va vindeti visele, sa nu va negociati visele

Hotnews Hotnews,
 Mihai Tudose, catre tinerii din PSD:Sa nu va vindeti visele, sa nu va negociati visele

Premierul Mihai Tudose, prezent duminica la congresul Tineretului Social Democrat TSD) care se desfasoara la Bucuresti, i-a indemnat pe tineri sa nu isi 'vanda' si sa nu isi 'negocieze' visele si sa isi aleaga o echipa de conducere care sa aduca plusvaloare partidului, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Nu va vindeti si nu va negociati visele, fiti mandri de ce realizati

Premierul Mihai Tudose, prezent astazi la congresul Tineretului Social Democrat TSD) de la Bucuresti, i-a indemnat pe tineri sa nu isi vanda si sa nu isi negocieze visele si sa isi aleaga o echipa de conducere care sa aduca plusvaloare partidului.

Premierul Mihai Tudose ne-a asigurat ca Guvernul va accelera implementarea memorandumului

Conducerea companiei KazMunaiGaz, proprietarii Grupului Rompetrol KMGI), si cea a companiei chineze CEFC, care va achizitiona pachetul majoritar al Rompetrol, au avut joi o intalnire cu premierul Mihai Tudose si cu ministrii Energiei, Economiei si Finantelor, care i-au asigurat ca vor de urgenta demersurile pentru implementarea memorandumului agreat cu statul roman in 2013, a declarat, ieri, Azamat Zhangulov, senior vicepresedinte al KazMunaiGaz, intr-o conferinta de presa.

Mihai Tudose l-a demis pe secretarul de stat de la Transporturi, retinut de DNA

Premierul l-a demis pe Ninel Cercel, secretar de stat in Ministerul Transporturilor, retinut vineri de procurorii anticoruptie. Decizia lui Mihai Tudose a fost publicata in Monitorul Oficial, informeaza.

Mihai Tudose l-a demis pe secretarul de stat Ninel Cercel

Premierul Mihai Tudose l-a demis vineri seara pe secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Cercel Ninel, care a fost retinut vineri seara de procurorii DNA sub acuzatia de santaj, au declarat, pentru HotNews. ro. surse guvernamentale.

Santajeaza oare premierul Mihai Tudose unele companii private?

Santajeaza oare premierul Mihai Tudose unele companii private? Sa spuna care sunt companiile cu probleme pentru care arunca in haos toti agentii economici corecti din economia romaneasca. Urmareste oare premierul ceva necurat prin repetatele avertismente publice pe care le transmite? se intreaba prim-vicepresedintele Partidului National Liberal PNL), Raluca Turcan, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Mihai Tudose ii critica si pe sindicalisti: Bogdan Hossu, sindicalistul bancherilor si oamenilor de afaceri care vor sa scoata bani din tara

Premierul Mihai Tudose l-a acuzat pe Bogdan Hossu, presedintele confederatiei sindicale Cartel Alfa, ca s-a transformat in lider sindicat al bancherilor si al unor oameni de afaceri care vor sa scoata bani din tara, fara a plati impozite in Romania.

Mihai Tudose:Nu ne lasam impresionati de cei care vor sa scoata banii din Romania. Fac profit pe contributia romanilor

Premierul Mihai Tudose a scris, joi seara, pe Facebook, ca nu ne lasam impresionati de cei care au venit in Romania pentru mediul de afaceri favorabil, vor sa scoata banii din Romania si fac profit pe contributia romanilor. Acesta a adaugat ca daca fac profit aici, atunci trebuie sa plateasca aici. Premierul a mai subliniat ca masurile fiscale adoptate miercuri sunt sustenabile si vor produce efecte pozitive pentru Romania.

Mesaj important transmis de premierul Mihai Tudose: Vom avea o crestere economica record

Comisia Europeana, FMI, BERD, Banca Mondiala au revizuit in crestere evolutia economiei romanesti pentru acest an, a scris premierul Mihai Tudose, joi seara, pe pagina sa de Facebook. Comisia.

Mihai Tudose, mesaj dur pentru un lider sindical

Razboi total intre premierul Mihai Tudose siliderul CNS Cartel Alfa, Bogdan Hossu. Primul-ministru i-a transmis un mesaj dur liderului sindical. Apreciem faptul ca oamenii de.

Deputatul Mihai Popa a renuntat la functiile din PSD

Deputatul Mihai Popa s-a suspendat din toate functiile detinute in Partidul Social Democrat. Decizia sa a fost transmisa Biroului Permanent Judetean .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )