Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ora 13.00. Declaratii la Palatul Cotroceni despre propunerile PSD pentru Dezvoltare si Transporturi

Adevărul Adevărul,
Ora 13.00. Declaratii la Palatul Cotroceni despre propunerile PSD pentru Dezvoltare si Transporturi

Purtatorul de cuvant al Presedintelui Romaniei va sustine astazi, ora 13:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Declaratiile au loc dupa ce premierul a transmis propunerile de numire a ministrilor pentru portofoliile Dezvoltarii Regionale si Transporturilor. continuă pe Adevărul

Declaratii de presa la ora 13.00, la Palatul Cotroceni

Madalina Dobrovolschi, purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, va sustine miercuri, la ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Bugetul pe 2019, criticat dur de la Palatul Cotroceni: Fondurile ar fi trebuit alocate catre investitii reale, nu catre camarila de partid / Guvernul imposturii a picat cu brio testul de a realiza un buget sustenabil

Bugetul pe 2019 a ajuns miercuri la Palatul Cotroceni, presedintele Iohannis considerand ca acesta nu este unul sustenabil, iar alocarea fondurilor a fost facuta tinandu-se cont de interesele camarilei de partid. Precizarile au fost facute de Madalina Dobrovolschi, purtatorul de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis, intr-o declaratie de presa.

Declaratie de presa, la Cotroceni, dupa ce PSD a trimis propunerile pentru noii ministri

Purtatorul de cuvant al Presedintelui Romaniei, Madalina Dobrovolschi,va sustine astazi, ora 13:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Declaratiile au.

Viorica Dancila ii propune pe Daniel Suciu si Razvan Cuc la ministerele Dezvoltarii si Transporturilor: Voi trimite nominalizarile catre Palatul Cotroceni, il voi si suna pe domnul presedinte (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat marti seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca il propune pe Daniel Suciu pentru functia de vicepremier si cea de ministru al Dezvoltarii Regionale si pe.

Liviu Dragnea, despre propunerile de ministri: Razvan Cuc este membru in organizatia PSD Neamt, care il sustine foarte tare

Liviu Dragnea a vorbit, marti, inainte de CEx al PSD despre eventualele propuneri de ministri pentru Dezvoltare si Transporturi. Razvan Cuc e membru la PSD Neamt de vreo doua saptamani. inteleg.

ştiri din Politica

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2099 seconds )