Libnet.ro
UNICEF

13:30

Orban anunta finalizarea achizitiei de masti de protectie pentru persoanele vulnerabile si le cere primarilor sa le distribuie fara conditionari politice

Adevărul Adevărul,
Orban anunta finalizarea achizitiei de masti de protectie pentru persoanele vulnerabile si le cere primarilor sa le distribuie fara conditionari politice

Premierul Ludovic Orban anunta ca a fost finalizata achizitia de masti de protectie pentru persoanele aflate in situatii materiale dificile si ca acestea au fost trimise Directiilor de Sanatate Publica, care urmeaza sa le distribuie beneficiarilor prin intermediul autoritatilor locale. in acest context, Orban atrage atentia primarilor sa nu conditioneze politic distribuirea mastilor. continuă pe Adevărul

Orban anunta finalizarea achizitiei de masti de protectie pentru persoanele vulnerabile si le cere primarilor sa le distribuie fara conditionari politice

Premierul Ludovic Orban anunta ca a fost finalizata achizitia de masti de protectie pentru persoanele vulnerabile si ca acestea au fost trimise Directiilor de Sanatate Publica, care urmeaza sa le distribuie beneficiarilor prin intermediul autoritatilor locale. in acest context, el atrage atentia primarilor sa nu conditioneze politic distribuirea mastilor.

Orban anunta finalizarea achizitiei de masti de protectie pentru persoanele vulnerabile

Premierul Ludovic Orban anunta ca a fost finalizata achizitia de masti de protectie pentru persoanele aflate in situatii materiale dificile si ca acestea au fost trimise Directiilor de Sanatate Publica, care urmeaza sa le distribuie beneficiarilor prin intermediul autoritatilor locale.

Ludovic Orban: S-a finalizat achizitia de masti pentru persoanele aflate in situatie de vulnerabilitate. Trag un semnal de alarma catre primari - sa nu se apuce sa-si faca campanie pe aceasta tema

Premierul Ludovic Orban a anuntat finalizarea achizitiei de masti de protectie pentru persoanele defavorizate. Mastile au fost trimise catre Directiile de Sanatate Publica si urmeaza sa fie distribuite.

Ludovic Orban anunta ca mai multe zile cursurile se vor derula online, pentru a permite pregatirea sectiilor de votare

Premierul Ludovic Orban anunta ca mai mai multe zile cursurile se vor desfasura online pentru a permite pregatirea sectiilor de votare si dezinfectarea ulterioara a claselor.

Ludovic Orban: Avem mastile pentru persoanele vulnerabile!

Guvernul a terminat achizitia mastilor gratuite promise persoanelor defavorizate. Loturile au ajuns la Directiile de Sanatate Publica si vor incepe sa le distribuie prin Primarii. Anuntul a fost facut de premierul Orban care a adaugat ca si mastile pentru ziua votului au fost cumparate si trimise catre Prefecturi.

Ludovic Orban anunta inceperea licitatiei pentru semnarea contractului pentru tronsonul 3 de pe autostrada Pitesti-Sibiu (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca in curand va incepe licitatia pentru proiectarea si executia tronsonului 3 al autostrazii Pitesti-Sibiu. Aflat intr-o vizita in judetul Arges,.

TATARU: Vor exista cabine de vot si urne pentru persoanele cu simptomatologie respiratorie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat miercuri ca persoanele care au temperatura de peste 37,3 grade sau simptomatologie respiratorie cand vin sa voteze la alegerile locale, organizate pe 27 septembrie, vor avea la dispozitie cabine separate, conform Agerpres.

Ludovic Orban: Drum expres sau chiar autostrada, pentru deplasarea rapida intre Constanta si granita de sud a litoralului

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, joi, ca Guvernul a prevazut realizarea unui studiu de fezabilitate pentru construirea unui drum expres sau unei autostrazi care sa permita fluidizarea circulatiei.

ştiri din Politica

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )