Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban: in Moldova bate un vant de schimbare. Cei mai multi baroni rosii nu vor mai ramane la butoane

Hotnews Hotnews,
 Orban: in Moldova bate un vant de schimbare. Cei mai multi baroni rosii nu vor mai ramane la butoane

Premierul Ludovic Orban a sustinut duminica, la Iasi, ca in Moldova bate un vant de schimbare, iar cei mai multi baroni rosii nu vor mai ramane la butoane. Citeste si Orban: Moldova va avea in urmatorii 10 ani trei autostrazi. continuă pe Hotnews

Firma din Romania care a avut cei mai multi angajati in 2019. Este total neasteptat

Schimbare in economie. Magazinele Profi au ajuns sa aiba cei mai multi angajati din economia romaneasca. Astfel, Profi a depasit uzina Dacia de la Mioveni, arata datele Oficiului National al Registrului Comertului. S-a intors roata. Ce firma a avut cei mai multi angajati in anul 2019. A depasit chiar si uzinele Dacia Astfel, Profi a .

Premierul Ludovic Orban: in Moldova bate un vant de schimbare. Avem sanse de a castiga in toate judetele Moldovei

Premierul Ludovic Orban a sustinut duminica, la Iasi,ca reprezentii PNLau mari sanse sa iasa invingatori in toate judetele Moldovei si ca pe aceste meleaguri bate vantul schimbarii,.

Coronavirus Cehia: Nou record de contaminari, dar cei mai multi pacienti au simptome usoare sau sunt asimptomatici

Cehia a inregistrat joi un numar record de 3. 130 noi cazuri de contaminari cu Covid-19, atingand in 24 de ore o cifra comparabila cu intreaga luna martie, potrivit datelor publicate vineri de ministerul Sanatatii, transmite AFP.

Mai multi detinuti au evadat cu mitraliere si munitie dintr-o inchisoare din Unganda

Mai multi detinuti dintr-o inchisoare din Unganda aupreluat miercuri controlul de la gardieni,iar 219 din ei au evadat, au anuntat autoritatile citate de Reuters. Autoritatile au inceput urmarile.

Ludovic Orban: Moldova va fi principala beneficiara a investitiilor in infrastructura de transport in urmatorii 10 ani Trei autostrazi in aceasta regiune a tarii

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, in cadrul unei intalniri electorale din judetul Neamt, ca, in urmatorii zece ani, Moldova va fi principala beneficiara a investitiilor in infrastructura de.

Orban: Moldova va avea in urmatorii 10 ani trei autostrazi

Judetele Moldovei vor fi beneficiare ale investitiilor Guvernului in urmatorii 10 ani, a declarat, duminica, presedintele PNL, prim-ministrul Ludovic Orban, aflat intr-o vizita electorala in judetul Neamt, potrivit Agerpres. El a subliniat ca marea problema a Moldovei este aceea ca a fost ocolita de investitii mari.

Unul dintre cei mai mari curieri internationali care fac transport si in Romania anunta o crestere semnificativa a tarifelor de anul viitor

DHL Express, unul dintre cele mai mari servicii de curierat international a anuntat vineri modificarea anuala a tarifelor, care va intra in vigoare la 1 ianuarie 2021, plus introducerea unui cost suplimentar pentru toate expedierile vamuibile dintre Marea Britanie si tarile Uniunii Europene, dupa Brexit. Care va fi cresterea medie a tarifelor in Romania, fata de tarifele stabilite pentru 2020.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )