Libnet.ro
UNICEF

10:15

ORBAN: Podul Ciurel e inutil. Duce de nicaieri spre nicaieri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORBAN: Podul Ciurel e inutil. Duce de nicaieri spre nicaieri

Pasajul Ciurel duce de nicaieri spre nicaieri in prezent si este inutil pentru legatuta dintre Autostrada A1 si Splaiul Independentei nu a fost construita, spune premierul Ludovic Orban, conform Digi24. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea, umilita public de Ludovic Orban. Ce a putut sa spuna despre Podul Ciurel, lucrarea ei

Ludovic Orban o umileste public pe Gabriela Firea. El spune ca pasajul Ciurel este inutil daca in prelungire nu se construieste legatura dintre Autostrada A1 si Splaiul Independentei. Gabriela Firea umilita public de premierul Ludovic Orban Premierul Romaniei Ludovic Orban spune ca Pasajul Ciurel duce de nicaieri spre nicaieri deocamdata si este inutil pentru ca .

Podul Ciurel tot ce trebuie sa stii ca sofer despre noul pasaj din Bucuresti

Podul Ciurel, care deja mai este numit si podul spre nicaieri, a fost inaugurat in urma cu o saptamana. in anul 2010 au inceput lucrarile la Podul Ciurel. Acestea trebuiau finalizate in anul 2014, dar inaugurarea a intarziat 6 ani de zile. Noul pasaj din Bucuresti: Podul Ciurel informatii pentru soferi Sambata trecuta, primarul .

Gabriela Firea, despre Podul Ciurel: Efectele privind fluidizarea traficului sunt vizibile VIDEO

In urma scandalului legat de podul Ciurel, primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a explicat, pe Facebook, ca proiectul a fost gandit in urma cu 14 ani in trei etape si ca, in acest moment este finalizata doar prima etapa.

GABRIELA FIREA: incepand din aceasta dimineata, bucurestenii pot circula pe podul Ciurel

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca podul Ciurel a fost deschis circulatiei sambata. incepand din aceasta dimineata, bucurestenii pot circula pe Ciurel . ) care simplifica foarte mult legatura dintre cele doua artere - Soseaua Virtutii si Splaiul Independentei, afirma Firea.

Podul Ciurel a fost inaugurat sambata dimineata. Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea: Este cea mai mare lucrare de infrastructura din tara (VIDEO)

Podul Ciurel, cel care face legatura intre Soseaua Virtutii si Splaiul Independentei,a fost inaugurat sambata dimineata. Vestea ca bucurestenii pot circula pe Ciurela fost data chiar de catre.

Bucurestenii pot circula pe podul Ciurel incepand din aceasta dimineata

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca podul Ciurel a fost deschis circulatiei sambata.

Nicusor Dan, despre Podul Ciurel: Principala problema e ca trece la 20 de metri de un bazin de apa potabila a Bucurestiului. Trebuie regandita intreaga solutie de circulatie din zona (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca principala problema a Podului Ciurel este ca trece la 20 de metri de un bazin de apa potabila a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )