Libnet.ro
UNICEF

12:00

OUG privind legile justitiei - discutata de Executiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OUG privind legile justitiei - discutata de Executiv

Premierul a anuntat astazi ca OUG privind legile justitiei va fi discutata de Executiv, pentru o armonizare a prevederilor legilor. continuă pe Ziarul Bursa

Deputatul PSD Catalin Radulescu spune ca ministrul Toader se afla la sediul partidului, pentru a discuta despre OUG privind legile justitiei

Deputatul PSD Catalin Radulescu afirma ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se afla, duminica seara, la sediul partidului, pentru a discuta cu liderii formatiunii si cu cei din coalitie despre ordonanta de urgenta privind legile justitiei care ar urma sa fie pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de luni.

Deputatul PSD Catalin Radulescu spune ca ministrul Toader se afla la sediul partidului, pentru a discuta despre OUG privind legile justitiei

Deputatul PSD Catalin Radulescu afirma ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se afla, duminica seara, la sediul partidului, pentru a discuta cu liderii formatiunii si cu cei din coalitie despre ordonanta de urgenta privind legile justitiei care ar urma sa fie pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de luni informeaza News. ro.

Deputatul PSD Catalin Radulescu spune ca ministrul Toader a fost duminica seara la sediul partidului, pentru a discuta despre OUG privind legile justitiei

Deputatul PSD Catalin Radulescu a spus ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, s-a aflat, duminica seara, la sediul partidului, pentru a discuta cu liderii formatiunii si cu cei din coalitie despre ordonanta de urgenta privind legile justitiei care ar urma sa fie pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de luni informeaza News. ro.

Parchetul General a publicat un punct de vedere referitor la proiectul OUG privind legile justitiei: unele modificari incalca Constitutia

Parchetul General a publicat, duminica noaptea, pe contul oficial de Facebook, un punct de vedere privind proiectul ordonantei de urgenta de modificare a legilor justitiei, in timp ce Tudorel Toader ar fi la sediul PSD, pentru a discuta cu liderii formatiunii si cu cei din coalitie despre OUG.

Serban Nicolae cere guvernului sa respinga OUG privind legile justitiei: Am senzatia ca umbra lui Macovei si Pruna a acoperit ordonanta / E bataie de joc

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a declarat duminica, pentru Mediafax, despre textul OUG pe legile justitiei, ca formula revocarii membrilor CSM e stupida, prevederea legata de raspunderea magistratilor este o bataie de joc, motiv pentru care Guvernul ar trebui sa respinga ordonanta.

Guvernul a adoptat OUG pentru Legile Justitiei

ACTUALIZARE - Toader: Eu nu am mers la Comisia de la Venetia pentru a solicita si a lua aprobare Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni, la finalul sedintei de Guvern, ca nu a fost la Comisia de la Venetia pentru a solicita si a lua aprobare. ------ *ACTUALIZARE - Guvernul a adoptat ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul justitiei, a declarat ministrul Tudorel Toader la Palatul Victoria. ------ Premierul a anuntat astazi ca OUG privind legile justitiei va fi discutata de Executiv, pentru o armonizare a prevederilor legilor.

Guvernul va aproba ordonanta de urgenta privind legile justitiei. Anuntul facut de premierul Danicila

Guvernul va aproba o ordonanta de urgenta care va pune in acord legile justitiei cu recomandarile Comisiei de la Venetia, a anuntat, luni, premierul Viorica Dancila. Stire in curs de.

Guvernul ar urma sa discute luni dimineata OUG privind legile justitiei

Guvernul ar urma sa se reuneasca in sedinta, luni dimineata, pe ordinea de zi fiind o ordonanta de urgenta pentru modificarea legilor justitiei, textul fiind criticat de unii lideri social-democrati.

OUG-ul pe Legile Justitiei nemultumeste pe toata lumea

La scurt timp dupa ce Guvernul a anuntat adoptarea unei Ordonante de Urgenta privind Legile Justitiei, mai multe voci din PSD au laudat modificarile propuse de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si au anuntat ca sunt si in acord cu recomandarile Comisiei de la Venetia. Cu toate acestea, criticile au curs din ambele tabere, ordonanta nereusind sa multumeasca pe nimeni in totalitate.

Viorica Dancila pleaca din tara in ziua adoptarii OUG pe Legile justitiei: Confirm!

Viorica Dancila pleaca din tara la doar cateva ore dupa adoptarea OUG pe Legile Justitiei, luni dupa amiaza. Premierul va merge in mai multe tari arabe, toata saptamana viitoare, unde va avea o serie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2074 seconds )