Libnet.ro
UNICEF

22:15

Politic Show: Presa interna despre desemnarea premierul Dancila: Ionannis a facut desemnarea fara sa schiteze nici cel mai vag gest de rezistenta; Cine vor fi ministrii din Guvernul Dancila. Lista scurta pentru Palatul Victoria; Viorica Dancila in PE: 72

Hotnews Hotnews,
 Politic Show: Presa interna despre desemnarea premierul Dancila: Ionannis a facut desemnarea fara sa schiteze nici cel mai vag gest de rezistenta; Cine vor fi ministrii din Guvernul Dancila. Lista scurta pentru Palatul Victoria; Viorica Dancila in PE: 72

Basescu spune ca Iohannis a ales cea mai comoda solutie prin desemnarea Vioricai Dancila: Sunt convins ca niciodata Parlamentul nu ar fi votat caderea a doua guverne si intrarea in alegeri anticipate. Din pacate, presedintele a ales cea mai comoda solutie pentru domnia sa desemnand-o pe teleormaneanca Viorica Vasilica Dancila, spre bucuria lui Daddy. Oare sa fie dragostea de la Grivco de vina?, potrivit Romania libera. CTP, despre desemnarea Vioricai Dancila: Lenin a spus: Fiecare gospodina trebuie sa stie sa conduca statul. Intrebarea este: O fi gospodina doamna Viorica Vasilica Dancila? Eu nu stiu. continuă pe Hotnews

Presa internationala, despre desemnarea Vioricai Dancila drept premier. Reuters: Al treilea prim-ministru al tarii din ultimul an

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca o desemneaza pe Viorica Dancila pentru functia de premier, la doua zile dupa ce Mihai Tudose si-a dat demisia de la conducerea Guvernului. Subiectul a ajuns.

Presa internationala, despre desemnarea ca premier a Vioricai Dancila. Reuters: Este al treilea prim-ministru al Romanei din ultimul an. Deutsche Welle: A sustinut cu vehementa modificarea legilor justitiei

Presa internationala scrie, miercuri, despre anuntul presedintelui Klaus Iohannis cu privire la postul de prim-ministru, mentionand ca Romania va avea pentru prima data o femeie premier si ca Viorica Dancila este al treilea prim-ministru din ultimul an, consemneaza News. ro.

Ce scrie presa straina, despre desemnarea ca premier a Vioricai Dancila

Presa internationala scrie, miercuri, despre anuntul presedintelui Klaus Iohannis cu privire la postul de prim-ministru, mentionand ca Romania va avea pentru prima data o femeie premier si ca.

Gabriela Firea, despre desemnarea Vioricai Dancila ca premier

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a tinut sa o felicite pe Viorica Dancila si sustine ca desemnarea acesteia pentru postul de prim-ministru este o sansa mare pentru Romania si pentru.

Pippidi, despre desemnarea Vioricai Dancila drept premier: Partea obscura a statului a primit o lovitura zdrobitoare (VIDEO)

Politologul Alina Mungiu Pippidi a declarat joi in cadrul emisiunii Talk B1 ca prin numirea Vioricai Dancila in functia de premier, serviciile au incasat o lovitura de.

Comisarul european Corina Cretu, despre desemnarea Vioricai Dancila in functia de premier

Comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu, a salutat miercuri decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o desemna pe Viorica Dancila in functia de premier al Romaniei,.

Politic show:Ce spune ALDE despre nominalizarea noului premier;Eurodeputatii, despre posibilitatea ca Violeta Dancila, colega lor, sa devina premier;Codrin Stefanescu: Un prim-ministru femeie va schimba putin imaginea Romaniei ca tara

Cum poate PNL sa bata PSD in alegeri. Foarte multa lume nu este de acord cu socialistii, cu PSD, cu ALDE, dar nu iese la vot. Intotdeauna cei care. Relatia ministrilor cu Tudose. Vicepresedintele ALDE Teodor Melescanu spune ca ministrii ALDE puteau sa faca mai mult in domeniile lor daca.

Desemnarea Vioricai Dancila, salutata de la Bruxelles

Comisarul european Corina Cretu saluta desemnarea Vioricai Dancila pentru functia de premier si asigura viitorul guvern de tot sprijinul sau. Salut decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o desemna.

Presedintele Klaus Iohannis a gresit decretul privind desemnarea Vioricai Dancila la functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a gresit decretul privind desemnarea Vioricai Dancila la functia de prim-ministru. Acest document nu contine numele integral, asa cum este in actul de identitate. Potrivit.

Un lider PSD reactioneaza dupa desemnarea Vioricai Dancila ca premier: Ce nu intelege Dragnea este ca functia te transforma

Primarul orasului Iasi, Mihai Chirica, este de parere ca desemnarea Vioricai Dancila ca premier al Romaniei este rezultatul unui sir de esecuri in PSD. Nu cred ca poate fi pusa la.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2658 seconds )