Libnet.ro
UNICEF

16:00

Premierul Dancila, despre seful CNAS: Domnul Vulcanescu trebuie sa inteleaga ca acest lucru nu este optional. Este un lucru obligatoriu. Daca dumnealui nu isi da demisia, il voi demite

B1 B1,
Premierul Dancila, despre seful CNAS: Domnul Vulcanescu trebuie sa inteleaga ca acest lucru nu este optional. Este un lucru obligatoriu. Daca dumnealui nu isi da demisia, il voi demite

Premierul Viorica Dancila a explicat ca nu l-a intrebat pe Razvan Vulcanescu, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), daca vrea sa isi dea demisia, ci i-a cerut sa faca acest. continuă pe B1

Dancila, despre demisia presedintelui CNAS:Domnul Vulcanescu sa inteleaga ca acest lucru nu este optional. Daca dumnealui nu isi da demisia, il voi demite

Premierul Viorica Dancila subliniaza ca nu l-a intrebat pe presedintele CNAS, Razvan Vulcanescu, daca vrea sa isi dea demisia, ci i-a cerut sa faca acest lucru. Domnul Vulcanescu trebuie sa inteleaga ca acest lucru nu este optional. Este un lucru obligatoriu. Daca dumnealui nu isi da demisia, il voi demite, afirma Dancila.

Dancila, despre presedintele CNAS: Daca nu isi da demisia, il vom demite

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca demisia presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) nu este optionala. Daca nu isi da demisia, il vom demite, a spus Dancila.

Viorica Dancila, despre decizia CCR: Klaus Iohannis trebuie sa isi asume, trebuie sa plateasca

Viorica Dancila a facut noi precizari cu privire la candidatul PSD la prezidentiale. Vom avea o discutie in cadrul CEx, vom face o evaluare a fiecarui candidat si ceea ce e foarte important, vom vedea.

Primul pas spre remanierea Guvernului incepe luni. Premierul Dancila: Eu cred ca echipa guvernamentala trebuie privita din punct de vedere al performantei

Premierul Dancila a anuntat, vineri, ca va incepe din nou analiza pe ministere si a mentionat ca are in vedere o restructurare a fiecaruia in parte, dublata de o descentralizare, potrivit.

Presedintele CNAS, Razvan Vulcanescu: Nu am luat in calcul demisia

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Razvan Vulcanescu, a declarat joi, pen.

De unde pot ridica persoanele cu dizabilitati biletele gratuite de calatorie. Premierul Dancila a facut anuntul oficial

Premierul Romaniei a anuntat oficial schimbarile aduse persoanelor cu dizabilitati. Acestea beneficiaza de bilete de calatorie gratuite. De unde pot fi procurate? Dancila, despre biletele gratuite de calatorie pentru persoanele cu dizabilitati DGASPC Sector 3 a anuntat beneficiile de facilitati in conformitate cu prevederile din Legea 4482006 privind protectia si promovarea drepturile persoanelor cu handicap.

Siegfried Muresan (PNL), despre situatia penibila din plenul Parlamentului European: Premierul Dancila cere pentru Romania o agentie europeana care are deja sediu. Ori ne lamureste cum o va face, ori vorbea de alta institutie

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a catalogat drept incompetenta guvernamentala afirmatia facuta de premierul Dancila marti, in plenul Parlamentului European, explicand ca sefa Guvernului a.

Premierul Dancila: Candidatul PSD la alegerile prezidentiale va intra in turul doi. Nici nu iau in calcul alta varianta

Premierul Dancila a participat la o conferinta de presa la PSD Mehedinti, unde a raspuns la intrebari legate de alegerile prezidentiale. in cadrul CEx a fost un vot in care, cu o singura.

Viorica Dancila, despre propunerile de ministri: Nu mi-a raspuns domnul presedinte

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca nu a primit inca un raspuns de la seful statului la propunerile privind numirea unor noi ministrii la MAI si MAE, precum si pentru functia de vicepremier pentru.

Viorica Dancila, in cazul CNAS: cum a demonstrat ca nu intelege institutiile statului, din nou

Viorica Dancila a cerut ministrului Sanatatii sa-i solicite demisia presedintului Casei de Asigurari de Sanatate, fara sa stie ca institutia CNAS functionea in subordinea premierului. Purtatorul de cuvand al CNAS a declarat in urma cu cateva zile, fara niciun fel de emotii, ca este mai putin relevant decat credem faptul ca nu functioneaza sistemul informatic .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )