Libnet.ro
UNICEF

10:00

Premierul Mihai Tudose: Romania are o crestere economica sustenabila

Antena3 Antena3,
Premierul Mihai Tudose: Romania are o crestere economica sustenabila

Romania are o crestere economica sustenabila, lucru demonstrat de cifrele care arata ca, la un numar de salariati cu norma intreaga aproximativ egal cu anul 2008, in 2017 producem un PIB. continuă pe Antena3

Tudose:Pentru a preintampina reactia corului de bocitoare afirm ca avem o crestere economica sustenabila

Premierul Mihai Tudose a afirmat pe contul personal de Facebook, ca nivelul cresterii economice pe trimestrul III, de 8,6%, reprezinta rezultatul muncii depuse de romani si de catre companiile corecte din Romania. De asemenea, Tudose sustine ca este vorba de o crestere economica sustenabila, el precizand ca face aceasta afirmatie pentru a preintampina reactia corului de bocitoare.

Premierul Mihai Tudose ne-a asigurat ca Guvernul va accelera implementarea memorandumului

Conducerea companiei KazMunaiGaz, proprietarii Grupului Rompetrol KMGI), si cea a companiei chineze CEFC, care va achizitiona pachetul majoritar al Rompetrol, au avut joi o intalnire cu premierul Mihai Tudose si cu ministrii Energiei, Economiei si Finantelor, care i-au asigurat ca vor de urgenta demersurile pentru implementarea memorandumului agreat cu statul roman in 2013, a declarat, ieri, Azamat Zhangulov, senior vicepresedinte al KazMunaiGaz, intr-o conferinta de presa.

Mihai Tudose: Cresterea economica este rezultatul muncii tuturor romanilor si al companiilor corecte din aceasta tara; avem o crestere sustenabila

Premierul Mihai Tudose afirma, referindu-se la cresterea economica pentru al treilea trimestru, ca aceasta este rezultatul muncii tuturor romanilor si al companiilor corecte din aceasta tara. El precizeaza ca avem o crestere sustenabila.

Mihai Tudose:Guvernul nu traieste in realitati paralele

Premierul Mihai Tudose a anuntat, luni, pe Facebook, ca a primit asigurari din partea managerului Coca-Cola Romania ca aceasta companie nu va reduce salariile ca urmare a transferului contributiilor, dovada a faptului ca Guvernul nu traieste intr-o lume paralela, asa cum reclama unii sindicalisti.

Mihai Tudose, dupa intalnirea cu managerul general al Coca-Cola: Mi-a dat asigurari ca nu vor fi scaderi salariale in urma transferului contributiilor

Premierul Mihai Tudose afirma ca a avut o intalnire cu managerul general al Coca-Cola, presedinte AmCham, Jaak Mikkel, care i-a dat asigurari ca nu vor fi scaderi salariale in urma transferului contributiilor, potrivit news. ro.

Mihai Tudose, catre tinerii din PSD:Sa nu va vindeti visele, sa nu va negociati visele

Premierul Mihai Tudose, prezent duminica la congresul Tineretului Social Democrat TSD) care se desfasoara la Bucuresti, i-a indemnat pe tineri sa nu isi 'vanda' si sa nu isi 'negocieze' visele si sa isi aleaga o echipa de conducere care sa aduca plusvaloare partidului, informeaza Agerpres.

Ionut Misa: Romania inregistreaza prima crestere economica din UE

Multumit de estimarile prezentate astazi de INS privind cresterea economica, ministrul Finantelor a spus ca tara noastra se situeaza printre cele mai dinamice economii ale UE.

Masurile din programul de guvernare sunt pro-business si contribuie la dezvoltarea tarii

Masurile din programul de guvernare sunt pro-business si contribuie la dezvoltarea tarii noastre, sustine premierul Mihai Tudose intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Nu va vindeti si nu va negociati visele, fiti mandri de ce realizati

Premierul Mihai Tudose, prezent astazi la congresul Tineretului Social Democrat TSD) de la Bucuresti, i-a indemnat pe tineri sa nu isi vanda si sa nu isi negocieze visele si sa isi aleaga o echipa de conducere care sa aduca plusvaloare partidului.

Ionut Misa: Romania inregistreaza prima crestere economica din UE

Tara noastra inregistreaza prima crestere economica din Uniunea Europeana, iar aceasta reprezinta singura cale pentru imbunatatirea nivelului de trai, considera Ionut Misa, ministrul Finantelor Publice, potrivit unui comunicat trimis Redactiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )