Libnet.ro
UNICEF

17:45

Premierul Viorica Dancila CONVOACA ministrii: O sa vad care e situatia

B1 B1,
Premierul Viorica Dancila CONVOACA ministrii: O sa vad care e situatia

Premierul Viorica Dancila convoaca ministrii, dupa ce grefierii au anuntat ca vor sa declanseze greva fiind nemultumiti de salarii si conditiile de munca. Am sa am o discutie azi cu domnul ministru. continuă pe B1

Premierul Viorica Dancila este noul presedinte executiv al PSD

ACTUALIZARE 18:40 Premierul Viorica Dancila este noul presedinte executiv al PSD, a decis Congresul extraordinar al PSD. Marian Neacsu a fost ales secretar general al PSD. ------ * ACTUALIZARE 17:30 Votul s-a incheiat, se asteapta rezultatele Cei peste 4. 000 de delegati prezenti la Congresul extraordinar al PSD au votat candidatii pentru functiile de presedinte executiv, secretar general si vicepresedinti. ------ * ACTUALIZARE 17:00 Fifor: Congresul de astazi trebuie sa transmita un mesaj puternic tuturor tarilor europene si nu numai ------- .

Copiii a doi baroni locali PSD, numiti secretari de stat de premierul Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila i-a numit in functii de secretari de stat pe fiul lui Dumitru Buzatu seful PSD Vaslui) si pe fiul lui Ioan Munteanu seful PSD Neamt), potrivit unor decizii publicate pe 7 martie in Monitorul Oficial.

Sindicatele din penitenciare se intalnesc astazi cu premierul Viorica Dancila

Peste 100 de lideri de sindicat din penitenciare se vor afla, astazi, la sediul Guvernului pentru a discuta cu prim-ministrul Vasilica-Viorica Dancila despre problemele din penitenciare, dar si pentru a cere demisia ministrului Tudorel Toader, se arata intr-un comunicat al Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP), dat astazi publicitatii.

Congres PSD: Viorica Dancila, noul presedinte executiv al Partidului Social Democrat

Premierul Viorica Dancila este noul presedinte executiv al PSD, a decis sambata Congresul extraordinar al PSD, potrivit Agerpres .

Viorica Dancila, despre relatia pe care o are cu Klaus Iohannis: M-a privit ca pe...

Viorica Dancila a declarat ca isi doreste sa aiba o relatie buna cu presedintele Klaus Iohannis, precizand ca la discutiile pe care le-a avut cu seful statului nu i s-a parut ca acesta a privit-o ca.

Viorica Dancila, chemata la Poarta Alba. Este ceruta demiterea sefilor

Sindicalistii din Penitenciarul Poarta Alba cer public premierului Vasilica-Viorica Dancila demiterea conducerii unitatii si a Administratiei Penitenciarelor, ca urmare a unor nereguli invocate.

Dancila, cu privire la protestele anuntate de grefieri, dupa ce li s-ar fi calculat din nou gresit salariile: Am sa am o discutie astazi cu domnul ministru Toader si cu doamna ministru Carmen Dan, o sa vad care este situatia

Premierul Viorica Dancila a declarat ca va avea in cursul zilei de luni discutii cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dar si cu cel de Interne, Carmen Dan, pe tema protestelor anuntate de grefieri, pentru a fi identificate solutii la revendicarile acestora, relateaza Agerpres.

Viorica Dancila, despre imunoglobina: Nu mai stiu cum scria pe foaie. Numai cine nu munceste nu greseste. Sunt exagerat de fidela partidului

Premierul Viorica Dancila a vorbit, duminica seara, la Antena 3, despre imunoglobulina, termen pe care l-a stalcit in urma cu cateva zile spunand imunoglobina. Premierul nu a vrut sa spuna daca sfetnicii i-au scris gresit termenul pe foaie sau daca a citit ea gresit. Viorica Dancila sustine ca prefera sa vorbeasca liber, desi la inceputul tuturor sedintelor de guvern citeste un mic discurs pe foaie.

Viorica Dancila, despre imunoglobina: Nu mai stiu cum scria pe foaie. Cred ca e mult mai bine sa vorbesc liber. Sunt exagerat de fidela partidului

Premierul Viorica Dancila a vorbit, duminica seara, la Antena 3, despre imunoglobulina, termen pe care l-a stalcit in urma cu cateva zile spunand imunoglobina. Premierul nu a vrut sa spuna daca sfetnicii i-au scris gresit termenul sau daca ea a citit gresit. Viorica Dancila sustine ca prefera sa vorbeasca liber, desi la inceputul tuturor sedintelor de guvern citeste un mic discurs pe foaie.

Adevaruri de viata. Viorica Dancila, adevarul despre schimbarea sa de look. A apelat la stilist?

Premierul Viorica Dancila a vorbit la Adevaruri de viata despre look-ul pe care l-a adoptat in momentul in care a ajuns in prima linie a politicii romanesti ca sef al Guvernului. Viorica Dancila a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2097 seconds )