Libnet.ro
UNICEF

11:00

Prima reactie a Vioricai Dancila dupa decizia CCR privind amnistia si gratierea. Iohannis trebuie sa plateasca politic

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a Vioricai Dancila dupa decizia CCR privind amnistia si gratierea. Iohannis trebuie sa plateasca politic

Premierul Viorica Dancila a lansat sageti la adresa presedintelui Klaus Iohannis dupa ce Curtea Constitutionala s-a pronuntat pe tema a doua proiecte legislative de modificare Constitutiei, unde e prinsa si tema gratierii pentru fapte de coruptie. continuă pe Adevărul

Reactia Vioricai Dancila dupa ce Mircea Geoana a fost numit in conducerea NATO. Un roman cu vasta experienta politica

Mircea Geoana este oficial in conducerea NATO. Premierul Romaniei a tinut sa-l felicite in mod special pentru evenimentul petrecut. Ce a ales sa-i spuna Viorica Dancila? Viorica Dancila, mesaj dupa numirea lui Mircea Geoana in conducerea NATO Viorica Dancila l-a felicitat, in cursul zilei de miercuri, pe cel care ocupa acum locul in conducerea NATO, .

Dan Barna, dupa decizia CCR: Acestia au ignorat votul a peste 6,4 milioane de romani

Uniunea Salvati Romania sustine ca decizia CCR de a respinge proiectul de revizuire a Constitutiei pe care l-a initiat cu PNL ignora votul a peste 6,4 milioane de romani si anunta ca va continua lupta la ni.

Viorica Dancila, despre decizia CCR: Klaus Iohannis trebuie sa isi asume, trebuie sa plateasca

Viorica Dancila a facut noi precizari cu privire la candidatul PSD la prezidentiale. Vom avea o discutie in cadrul CEx, vom face o evaluare a fiecarui candidat si ceea ce e foarte important, vom vedea.

Orban: Decizia CCR privind completurile de trei judecatori de la ICCJ sfideaza vointa cetatenilor. Pregatim un proiect de reformare a CCR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca decizia Curtii Constitutionale privind completurile de trei judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitiei sfideaza vointa cetatenilor. El anunta ca PNL pregateste un proiect de reformare a CCR, astfel incat ca nu se mai permita subiectivismul politic sau subiectivismul in anumite decizii.

Decizia CCR privind amnistia si gratierea, pe intelesul tuturor

CCR a decis ca trebuie lasat la latitudinea Parlamentului sau presedintelui sa stabileasca pe cine poate gratia sau amnistia. Mai mult, in Constitutie nu ar putea fi trecuta limitarea categoriilor de pedepse pentru care se face gratierea. Nu in ultimul rand, decizia nu inseamna invalidarea referendumului din 26 mai.

Tariceanu, dupa decizia CCR: Klaus Iohannis trebuie sa demisioneze neconditionat si imediat din functie

Presedintele Senatului, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spune, joi, dupa decizia Curtii Constitutionale privind revizuirea Constitutiei, ca presedintele Klaus Iohannis a atras poporul intr-o aventura nesabuita, chemandu-l sa se pronunte cu privire la chestiuni care sunt impotriva statului de drept. Tariceanu sustine ca Iohannis trebuie sa demisioneze neconditionat si imediat din functie.

Dancila, dupa decizia CCR pe amnistie si gratiere: Iohannis va plati cel putin politic

Viorica Dancila crede ca presedintele Klaus Iohannis va plati cel putin politic, dupa ce Curtea Constitutionala a respins initiativele de revizuire a Constitutiei, in sensul interzicerii amnistiei si.

Ludovic Orban: Decizia CCR este contrara vointei exprimate de cetateni la referendumul de pe 26 mai

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca decizia CCR privind respingerea initiativei legislative de revizuire a Constitutiei depusa de partidele din opozitie este surprinzatoare, in conditiile in care milioane de romani s-au exprimat in favoarea interzicerii amnistiei si gratierii pentru fapte de coruptie la referendumul de pe 26 mai, iar Curtea a validat referendumul.

Orban: Decizia CCR este contrara vointei exprimate de romani la referendumul de pe 26 mai. PNL se va asigura ca votul cetatenilor va fi transpus in lege

Decizia CCR privind respingerea initiativei legislative de revizuire a Constitutiei depuse de PNL alaturi de partenerii din opozitie este surprinzatoare, spune presedintele liberalilor, Ludovic Orban. Acesta.

Orban: Decizia CCR este contrara vointei exprimate de cetateni la referendumul de pe 26 mai

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca decizia CCR privind respingerea initiativei legislative .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )