Libnet.ro
UNICEF

20:45

SCANDAL la Bacau: Ce a facut comisarul european la conferinta de presa la care au participat Viorica Dancila si Corina Cretu (VIDEO)

B1 B1,
SCANDAL la Bacau: Ce a facut comisarul european la conferinta de presa la care au participat Viorica Dancila si Corina Cretu (VIDEO)

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, s-a ridicat si a plecat in timpul unei conferinta de presa de la Bacau, unde a participat si premierul Viorica Dancila. Corina Cretu si Viorica. continuă pe B1

Premierul Viorica Dancila se intalneste cu comisarul european Corina Cretu, care avertiza asupra intarzierii proiectelor cu fonduri UE

Premierul Viorica Dancila va avea, luni, o intrevedere cu comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, alaturi de care va face o vizita in judetul Bacau.

Comisarul european pentru piata interna critica Romania pentru ca a tolerat masinile poluante implicate in Dieselgate

Comisarul european pentru piata interna, industrie, antreprenoriat si IMM-uri, El380;bieta Bie324;kowska, a criticat statele europene, printre care si Romania, care n-au impus obligativitatea de a retrage de pe piata automobilele poluante implicate in scandalul Dieselgate. Viitorul Uniunii Europene este unul al economiei verzi, unde serviciile oferite de companii mari, precum Uber sau Airbnb, vor inlocui, treptat, afacerile clasice.

Comisarul european Corina Cretu si premierul Moldovei au inaugurat Oraselul European Ungheni 2018

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a inaugurat sambata, alaturi de premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, Oraselul European Ungheni 2018, un loc simbolic pentru cooperarea transfrontaliera dintre Republica Moldova si regiunile invecinate, de la granita cu Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )