Libnet.ro
UNICEF

21:32

SONDAJ. Sunteti de acord cu amnistia si gratierea?

Antena3 Antena3,
SONDAJ. Sunteti de acord cu amnistia si gratierea?

Premierul Viorica Dancila a negat constant in ultima vreme varianta adoptarii unei OUE privind amnistia si gratierea pana la finalul anului. Asta desi mai multi lideri ai PSD s-au declarat in favoarea unei. continuă pe Antena3

Premierul Viorica Dancila prezinta miercuri in Parlament Programul de lucru al Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene

Premierul Viorica Dancila prezinta miercuri in Parlament Programul de lucru al Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, legislaticul urmand sa adopte o declaratie in legatura cu presedintia Consiliului.

Premierul Viorica Dancila vine in Parlament chiar in ziua depunerii motiunii: De ce a fost convocata aceasta (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila se va prezenta miercuri in plenul Parlamentului unde urmeaza a tine un discurs privind priorizatile pe care le are Romania de la 1 ianuarie cand preia presedintia Consiliului Uniunii.

VIORICA DANCILA: Bugetarii vor avea inca doua zile libere in decembrie

Premierul Viorica Dancila a anuntat astazi ca angajatii din sectorul bugetar vor avea inca doua zile libere, in 24 si 31 decembrie, precizand ca si plata pensiilor se va face inainte de sarbatori.

Sondaj ISSPOL: 9 din 10 romni nu sunt de acord cu amnistia si gratierea n cazul actelor de coruptie / 87% dintre cei care au votat PSD-ALDE se opun si ei

91% dintre romani se opun amnistiei si gratierii in cazul actelor de coruptie, releva un sondaj ISSPOL, realizat la cererea Geeks for Democracy, in perioada 4-11 decembrie.

UPDATE ntlnire ntre USR si Viorica Dancila, la Guvern, pe tema ordonantei pe Codurile penale / Dan Barna ceruse oficial marti o audienta cu premierul

Patru reprezentanti USR, intre care liderul Dan Barna, au mers vineri la Guvern pentru a discuta cu premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pe tema anuntatei ordonante de urgenta pe Codurile penale. intalnirea a fost initiata de USR si a avut loc la scurt timp dupa ce opozitia a depus la Parlament motiunea de cenzura impotriva Guvernului. UPDATE Barna, in numele grupului parlamentar USR de la Camera Deputatilor, a transmis premierului pe 11 decembrie o cerere de audienta in regim de urgenta. Vezi in articol textul acesteia.

Pensiile vor fi platite inainte de sarbatori. Anuntul facut de Viorica Dancila - VIDEO

Pensiile vor fi platite inainte de Sarbatori. Anuntul a fost facut de premierul Viorica Dancila, inainte de sedinta de guvern. Dancila spune ca a avut o discutie cu Ministrul Muncii in acest.

Radu Banciu, dupa ce premierul l-a contrazis fara sa vrea pe seful PSD: Vedeti ca poate se supara domnul Dragnea pe dumneavoastra si va taie din cartea de istorie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat ca zece miliarde de lei vor fi alocate pentru fondul de investitii locale. L-a contrazis astfel pe seful PSD, Liviu Dragnea, care a spus ca suma va fi de zece miliarde de euro.

ntlnire ntre USR si Viorica Dancila, la Guvern, pe tema ordonantei pe Codurile penale

Patru reprezentanti USR, intre care liderul Dan Barna, se afla la aceasta ora la Guvern unde discuta cu premierul Viorica Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pe tema anuntatei ordonante de urgenta pe Codurile penale. intalnirea a fost initiata de USR si are loc la scurt timp dupa ce opozitia a depus la Parlament motiunea de cenzura impotriva Guvernului.

Viorica Dancila, PETRECERE DE TAINA la Vila Lac 1: PSD-ul serbeaza ANTICIPAT ziua premierului

Premierul Viorica Dancila isi serbeaza ziua de nastere in avans. Sefa Executivului si-a invitat colegii la o petrecere ce se va tine la Vila Lac 1, joi, cu trei zile inainte de a implini 55 de ani. Sefa.

Iohannis o ironizeaza pe Viorica Dancila: E dragut discursul cu pacea mondiala

Presedintele Klaus Iohannis o ia peste picior pe premierul Viorica Dancila. Seful statului spune ca apelurile repetate facute de premier pentru ca intre presedintie si Guvern sa existe colaborare si pace sunt.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )