Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Viorica Dancila imparte pace in Parlament

Adevărul Adevărul,
VIDEO Viorica Dancila imparte pace in Parlament

Neconflictuala, precum o recomanda chiar Liviu Dragnea, Viorica Dancila, premierul Romaniei, a indemnat parlamentarii sa lase la o parte conflictele politice si sa se gandeasca in primul rand la intersul comun al Romaniei. Apelul prim-ministrului a venit in cadrul unei sedinte comune a Parlamentului, dupa ce, mai devreme, deputatii au facut scandal in timpul votului final al sedintei in plen. continuă pe Adevărul

Premierul Viorica Dancila vine in Parlament chiar in ziua depunerii motiunii: De ce a fost convocata aceasta (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila se va prezenta miercuri in plenul Parlamentului unde urmeaza a tine un discurs privind priorizatile pe care le are Romania de la 1 ianuarie cand preia presedintia Consiliului Uniunii.

Viorica Dancila prezinta in Parlament Programul de lucru al Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene

Viorica Dancila le-a cerut miercuri parlamentarilor, la prezentarea Programului de lucru al Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, decenta in limbajul politic si abtinere de la actiuni care pot af.

Viorica Dancila prezinta astazi n Parlament prioritatile presedintiei Romniei la Consiliul Europei

Premierul Viorica Dancila va prezenta miercuri, in fata Parlamentului, prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul Europei.

Viorica Dancila prezinta astazi n Parlament prioritatile presedintiei Romniei la Consiliul Uniunii Europene

Premierul Viorica Dancila va prezenta miercuri, in fata Parlamentului, prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene.

Premierul Viorica Dancila prezinta miercuri in Parlament Programul de lucru al Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene

Premierul Viorica Dancila prezinta miercuri in Parlament Programul de lucru al Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, legislaticul urmand sa adopte o declaratie in legatura cu presedintia Consiliului.

VIDEO Viorica Dancila se ncurca n miliardele de la Fondul de Investitii Locale: Eu stiu de 10 miliarde de lei, poate dl Dragnea are dreptate

Viorica Dancila a vorbit miercuri, dupa ce a prezentat in Parlament prioritatile presedintiei Romaniei la UE, despre un Fond de Investitii Locale de zece miliarde de lei, in conditiile in care seful sau pe linie de partid, Liviu Dragnea, anuntase un Fond de 10 miliarde de euro.

Emotii mari pentru Viorica Dancila: Are EXAMEN in Parlament

Emotii mari pentru Viorica Dancila. Miercuri se va adresa parlamentarilor si romanilor deopotriva, pe tema preluarii presedintiei Consiliului UE de catre Romania, la 1 ianuarie 2019. Premierul va prezenta.

Premierul Viorica Dancila face apel la consens politic in timpul presedintiei romanesti a Consiliului Uniunii Europene (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut miercuri un discurs in plenul reunit al Parlamentului in care a prezentat prioritatile Romaniei cu ocazia preluarii de la 1 ianuarie a presedintiei Consiliului Uniunii.

Traian Basescu a ras de Viorica Dancila, in Parlament: Eu pot sa ma opresc, dar ati ratat sansa sa mai invatati cate ceva

Traian Basescu a facut show, miercuri, in Parlament. Fostul presedinte a ras de Viorica Dancila, dupa ce premierul a prezentat prioritatile Romaniei de la 1 ianuarie 2019, cand tara noastra va prelua.

Ce mesaj au avut parlamentarii USR pentru Viorica Dancila

Parlamentarii USR au intampinat-o miercuri pe Viorica Dancila, in sedinta plenului reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, cu pancarte pe care scria nu dati OUG. Premierul a fost prezent in Parlament pentru a prezenta programul Romaniei privind presedintia Consiliului UE.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )