Libnet.ro
UNICEF

07:15

Viorica Dancila, despre vizita pe care o face in Statele Unite: Vom semna un memorandum pe energie

B1 B1,
Viorica Dancila, despre vizita pe care o face in Statele Unite: Vom semna un memorandum pe energie

Premierul Viorica Dancila s-a aratat deranjata de acuzatiile ca face vizita in Statele Unite doar pentru a obtine un capital de imagine in vederea alegerilor prezidentiale. intr-o conferinta de. continuă pe B1

Viorica Dancila, despre vizita pe care o face in Statele Unite: Vom semna un memorandum pe energie

Premierul Viorica Dancila s-a aratat deranjata de acuzatiile ca face vizita in Statele Unite doar pentru a obtine un capital de imagine in vederea alegerilor prezidentiale. intr-o conferinta de.

Viorica Dancila, vizita oficiala in Statele Unite ale Americii

Viorica Dancila va face o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii. Premierul va avea o intalnire la New York cu reprezentanti ai mediului de afaceri, organizata de Camera de Comert.

Dancila, despre vizita in SUA: Vom semna un memorandum pe Energie

Premierul Viorica Dancila a precizat vineri ca vizita pe care o va efectua in Statele Unite ale Amer.

Viorica Dancila confirma vizita in SUA: Va avea si o componenta economica puternica

Premierul Viorica Dancila a confirmat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca duminica va incepe o vizita in Statele Unite. Dancila spune ca aceasta vizita de lucru va avea si o componenta economica puternica si va fi un bun prilej sa prezentam investitorilor americani oportunitatile de afaceri din Romania.

Dancila, despre vizita in SUA: Merg in cadrul ONU sa vorbesc alaturi de regele Iordaniei si presedintele Macron pe o dezbatere privind terorismul

Premierul Viorica Dancila afirma ca va merge in SUA unde va avea mai multe intalniri, inclusiv cu companii americane si cu reprezentanti ai Departamentului de Stat si va semna acorduri intre cele doua state.

Viorica Dancila despre alegerile prezidentiale: Nu am intrat in aceasta batalie ca sa fac blat cu cineva

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), premierul Viorica Dancila, a infirmat, miercuri seara la Sinteza Zileispeculatiile potrivit carora ar face un blatelectoral la alegerile.

Viorica Dancila, despre Tariceanu: A facut rau propriului sau partid. Vad un ALDE cazut si nu imi pare bine

Premierul Viorica Dancila a precizat ca il respecta pe liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, dar nu intelege gestul fostului presedinte al Senatului de a parasi Guvernarea. Eu l-am respectat pe domnul.

Viorica Dancila, despre viitorul ministru al Justitiei: Cred ca vom veni tot cu o persoana din randul magistratilor

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca isi doreste sa nominalizeze tot o persoana din randul magistratilor pentru functia de ministru al Justitiei, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa o revoce din functie pe Ana Birchall.

Impozitarea pensiilor speciale. Viorica Dancila schimba legea lui Eugen Teodorovici

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Senatul a aprobat proiectul legislativ initiat de Eugen Teodorovici cu privire impozitatea pensiilor speciale, iar Victor Ponta a anuntat ca pensiile militarilor vor fi taiate. Premierul Romaniei a precizat ca legea va fi modificata in Camera Deputatilor, iar pensiile militare nu vor fi afectate. Viorica Dancila schimba legea care .

Viorica Dancila da detalii despre vizita in SUA: Voi avea mai multe intalniri cu oficiali americani Reprezentantii Guvernului nu au avansat pana acum nici un nume important cu care ar urma sa se vada premierul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila, candidatul PSD pentru functia de presedinte, pleaca intr-o vizita oficiala peste Ocean, unde se va intalni cu mai multi oficiali americani. Dancila a precizat, marti,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )