Libnet.ro
UNICEF

22:30

Viorica Dancila: in ce fel ma voi comporta ca presedinte al Romaniei? Prin respect si prin unitate

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: in ce fel ma voi comporta ca presedinte al Romaniei? Prin respect si prin unitate

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata ca daca va ajunge presedinte la Romaniei, va avea in vedere respectul si unitatea, pentru a nu mai exista dezbinare intre seniori si tineri sau intre diferite ca. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Las portofoliul de comisar european pentru ca sunt convinsa ca il voi castiga pe cel de presedinte al Romaniei

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a infirmat intr-o conferinta de presa la Resita zvonurile cum ca urmeaza sa-si pregateasca portofoliul pentru pozitia de comisar european, subliniind cava.

Viorica Dancila sustine ca Luminita Odobescu a votat impotriva lui Kovesi: Imaginea Romaniei ar avea de suferit

Intrebata de Europa Libera cum a votat Luminita Odobescu in Consiliul UE, Viorica Dancila a raspuns: Asa cum am spus, impotriva. Surse diplomatice sustin pentru Adevarul ca Odobescu nu a primit mandat scris din partea MAE, asa cum cere procedura, prin urmare a votat in favoarea Codrutei Kovesi. A contat si telefonul pe care Odobescu l-a primit de la presedintele Klaus Iohannis in aceasta dimineata.

VIORICA DANCILA SI-A INREGISTRAT CANDIDATURA LA BEC: Am convingerea ca romanii isi doresc un presedinte care sa iubeasca Romania

Candidata PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, si-a inregistrat, joi, candidatura la Biroul Electoral Central BEC), unde a fost asteptata de zeci de sustinatori. Ea a venit insotita de mai multi lideri PSD.

Oficial. Viorica Dancila si-a depus candidatura la prezidentiale. Avem nevoie de un presedinte activ. As fi primul presedinte care a fost si premier

Presedintele PSD Viorica Dancila a depus joi semnaturile necesare pentru inscrierea la alegerile prezidentiale din iarna. As fi primul presedinte care a fost si premier, a declarat aceasta, care a subliniat ca un avantaj al sau fata de restul candidatilor e ca-i place sa stea in mijlocul oamenilor.

Viorica Dancila a anuntat ca CEx al PSD a stabilit desemnarea lui Ionut Vulpescu in functia de presedinte al Consiliului National

CEx al PSD a stabilit desemnarea lui Ionut Vulpescu in functia de presedinte al Consiliului National, a anuntat premierul Viorica Dancila, miercuri seara, la finalul sedintei. Ionut Vulpescu va prelua.

Pensiile presedintilor Romaniei, taiate de Viorica Dancila. Cati bani vor pierde Ion Iliescu, Emil Constantinescu si Traian Basescu

Proiectul de lege al ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, care prevede impozitarea pensiilor speciale ii vizeaza si pe fostii presedinti ai Romaniei. Daca va primi votul final, atunci Emil Constantinescu, Ion Iliescu si Traian Basescu vor incasa mai putini bani. Proiectul de lege care vizeaza impozitarea pensiilor speciale a fost depus de ministrul Finantelor, Eugen Tedorovici.

VIORICA DANCILA: O sustin in continuare pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat vineri ca o sustine in continuare pe Rovana Plumb pentru ocuparea functiei de comisar european si a infirmat informatiile potrivit carora isi pregateste pentru sine ocuparea unui astfel de portofoliu in cadrul Comisiei Europene, subliniind ca este candidat la alegerile prezidentiale din tara noasra.

Impozitarea pensiilor speciale. Viorica Dancila schimba legea lui Eugen Teodorovici

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Senatul a aprobat proiectul legislativ initiat de Eugen Teodorovici cu privire impozitatea pensiilor speciale, iar Victor Ponta a anuntat ca pensiile militarilor vor fi taiate. Premierul Romaniei a precizat ca legea va fi modificata in Camera Deputatilor, iar pensiile militare nu vor fi afectate. Viorica Dancila schimba legea care .

Viorica Dancila si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale

Premierul Viorica Dancila si-a depus joi, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale din luna noiembrie, prilej cu care a afirmat ca romanii au nevoie de un altfel de presedinte.

Prezidentiabilii PSD si PMP Viorica Dancila si Teodor Paleologu isi depun astazi candidaturile pentru Cotroceni

Liderul PSD Viorica Dancila isi va depune joi candidatura pentru un mandat de presedinte. Este asteptat tot astazi sa isi depuna candidatura la Biroul Electoral Central si prezidentiabilul PMP, Teodor Paleologu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )