Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIORICA DANCILA: Kovesi nu este propunerea noastra pentru procuror european

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Kovesi nu este propunerea noastra pentru procuror european

Premierul Viorica Dancila a declarat, ieri seara, ca nu doreste sa vorbeasca despre candidatura Laurei Codruta Kovesi pentru postul de procuror european, avand in vedere ca nu este propunerea Guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila: Laura Codruta Kovesi nu este propunerea Guvernului pentru procuror european (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat marti ca Laura Codruta Kovesi nu este propunerea Guvernului Romaniei pentru functia de procuror sef european. intrebata care este pozitia Guvernului cu privire la.

Premierul Dancila: Kovesi nu este propunerea Guvernului

Premierul Viorica Dancila a declarat marti seara, dupa sedinta CEx a PSD, ca Guvernul nu are nicio legatura cu candidatura lui Kovesi la Parchetul European si ca nu va da un mandat ambasadorului in acest.

Cine este Daniel Suciu, propunerea PSD pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale

Comitetul Executiv National al PSD l-avalidat marti pe deputul Daniel Suciu pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale, aanuntat la finalul sedintei premierul Viorica Dancila. Daniel Suciu.

Cine este Razvan Cuc, propunerea PSD pentru Ministerul Transporturilor

Comitetul Executiv National al PSD l-avalidat marti pe deputul Razvan Cucpentru functia de ministru al Transporturilor, a anuntat la finalul sedintei premierul Viorica Dancila. Razvan Cuc, in.

Lovitura secolului: Kovesi este respinsa

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi picala primul filtru pentru functia de procuror sef al Parchetului European. Reprezentantul Frantei a obtinut 50 de puncte, iarpe locul doiar fi la.

Viorica Dancila, un nou atac la Iohannis: Presedintele sa promulge ct mai rapid bugetul / Premierul se lauda din nou cu marirea alocatiilor pentru copii

Premierul Viorica Dancila ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa renunte la retorica de campanie electorala si sa promulge cat mai repede legea bugetului, astfel incat copiii sa poata beneficia de la 1 martie de cresterea alocatiilor. Dancila a spus ca Guvernul va adopta in sedinta de astazi Ordonanta de Urgenta care reglementeaza cresterea alocatiilor - initiativa a opozitiei - si s-a laudat din nou ca masura este meritul PSD-ALDE, care au identificat corect sursa de finantare.

Viorica Dancila evita sa spuna daca Ordonanta 114 va fi modificata: Voi vorbi cu fiecare ministru, ca sa vad argumentele, si voi decide apoi

Premierul Viorica Dancila spune ca o decizie privind eventuala modificare a unor prevederi ale Ordonantei 114 o va lua dupa ce va discuta cu toti ministrii, care ii vor aduce argumente privind solicitarile cerute, si ca este nevoie sa dam dovada de flexibilitate. Pana nu am o discutie cu fiecare ministru, nu voi lua o decizie. S-ar putea sa fie decizia de a nu schimba nimic sau s-ar putea sa decidem sa schimbam unele prevederi, a declarat Dancila.

Voci din PSD au cerut restructurarea Guvernului! Ce spune premierul Viorica Dancila

Viorica Dancila, premierul Romaniei, a precizat, marti, ca nu este de acord cu restructurarea Guvernului, in perioada in care Romania detine presedintia Consiliului Uniunii Europene, desi a recunoscut ca au.

Viorica Dancila ii propune pe Daniel Suciu si Razvan Cuc la ministerele Dezvoltarii si Transporturilor: Voi trimite nominalizarile catre Palatul Cotroceni, il voi si suna pe domnul presedinte (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat marti seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca il propune pe Daniel Suciu pentru functia de vicepremier si cea de ministru al Dezvoltarii Regionale si pe.

Viorica Dancila, intrebata daca ea crede ca seful statului va accepta noile propuneri de ministri: Greu de spus

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa faca declaratii inainte de sedinta CEx a PSD, despre propunerile de ministri pentru portofoliile Dezvoltarii Regionale si Transporturilor. Pe surse, sunt.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )