Libnet.ro
UNICEF

17:46

Viorica Dancila, mesaj pentru comunitatea maghiara din Romania cu ocazia Zilei Maghiarilor de Pretutindeni

B1 B1,
Viorica Dancila, mesaj pentru comunitatea maghiara din Romania cu ocazia Zilei Maghiarilor de Pretutindeni

Premierul Viorica Vasilica Dancila a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Maghiarilor de Pretutindeni in care spune ca aceasta zi este un prilej de a sarbatori comunitatea maghiara din Romania si relatiile. continuă pe B1

Liviu Dragnea, primul mesaj pentru noii membri din conducerea PSD: Nu mai vreau situatii in partid cand colegi foloseau functia pentru interese personale

Luni a avut loc prima sedinta a conducerii PSD de dupa Congresul PSD de sambata cand au fost alesi cei 16 vicepresedinti, secretarul general si presedintele executiv al partidului. in cadrul.

Veste TERIBILA pentru o cunoscuta VEDETA din ROMANIA! A fost IMPLICAT intr-un ACCIDENT! DETALII DE ULTIM MOMENT (FOTO)

O cunoscuta vedeta din Romania trece prin momente grele din cauza unui accident care a avut loc in Capitala. Este vorba despre Marcel Toader al carui fiu in varsta de 21 de ani a fost implicat intr-un.

Viorica Dancila: Ziua Maghiarilor e un prilej de a sarbatori relatiile reciproce de buna convietuire dezvoltate in Romania

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj joi, cu ocazia Zilei Maghiarilor de Pretutindeni, in care afirma ca acest moment este un prilej pentru a sarbatori relatiile reciproce de buna convietuire, dezvoltate, in ultimele decenii, pe teritoriul tarii noastre.

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut, astazi, o intrevedere cu ambasadorul Republicii Turcia in Romania

Prim-ministrul Viorica Dancila l-a primit astazi, 14 martie, la Palatul Victoria, pe Osman Koray Ertas, ambasadorul Republicii Turcia in Romania, intr-o vizita de curtoazie, conform comunicatului de presa remis de catre Guvern.

Viorica Dancila, decizie de ULTIM MOMENT in privinta relatiei cu SUA

Prin decizia prim-ministrului Viorica Dancila, a fost infiintat Comitetul interministerial pentru implementarea obiectivelor rezultate din Parteneriatul Strategic cu SUA si a altor proiecte bilaterale Romania-SUA,.

Viorica Dancila s-a intalnit cu delegatia FMI: Unul dintre obiectivele Guvernului este cresterea veniturilor bugetare prin imbunatatirea colectarii si a relatiei dintre fisc si contribuabili -*- Viorica Dancila s-a intalnit cu delegatia FMI: Unul dintre

Premierul Viorica Dancila a avut joi, la Palatul Victoria, o intalnire cu delegatia Fondului Monetar International in contextul evaluarii anuale cu privire la evolutia economica. La intalnire au mai participat vicepremierul Viorel Stefan si ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici. Ministrul Finantelor a aratat ca unul dintre obiectivele Guvernului este cresterea veniturilor bugetare prin imbunatatirea colectarii si a relatiei dintre fisc si contribuabili, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Viorica Dancila: Guvernul va aproba proiectul privind declaratia unica pentru plata contributiilor

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca proiectul de ordonanta de urgenta OUG)referitor la declaratia unica pentru plata contributiilor se afla pe ordinea de zi.

Viorica Dancila, despre situatia provocata de inundatii: Ministrul afacerilor interne este pregatit in acest moment si pentru o evacuare fortata

Oamenii din localitatea Capeni, Covasna, judet afectat de inundatii, ar putea fi evacuati fortat. Ministrul afacerilor interne este pregatit in acest moment si pentru o evacuare fortata. Nu ne dorim acest lucru, motiv pentru care facem apel la oameni sa inteleaga situatia si sa respecte instructiunile date de catre autoritati, a declarat Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern de joi.

Viorica Dancila, despre inundatii: Suntem pregatiti pentru o evacuare fortata a populatiei. Facem apel sa respecte instructiunile

Premierul Viorica Dancila a vorbit in debutul sedintei de guvern despre situatia inundatiilor din tara si a anuntat ca la nivelul Ministerului de Interne pregatirile sunt facute pentru o evacuare fortata.

Sindicatele din penitenciare se intalnesc astazi cu premierul Viorica Dancila

Peste 100 de lideri de sindicat din penitenciare se vor afla, astazi, la sediul Guvernului pentru a discuta cu prim-ministrul Vasilica-Viorica Dancila despre problemele din penitenciare, dar si pentru a cere demisia ministrului Tudorel Toader, se arata intr-un comunicat al Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP), dat astazi publicitatii.

ştiri din Politica

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )