Libnet.ro
UNICEF

10:30

Viorica Dancila, prima declaratie dupa ce a fost desemnata premier de Iohannis

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, prima declaratie dupa ce a fost desemnata premier de Iohannis

Premierul desemnat al PSD, Viorica Dancila, a spus miercuri seara, ca pentru Romania este foarte important programul de guvernare, iar pentru aplicarea in continuare a acestuia asteapta votul din. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, prima declaratie dupa nominalizarea ca premier: Daca colegii mei au avut incredere, trebuie sa nu-i dezamagesc

Viorica Dancila a avut o prima declaratie dupa nominalizarea sa ca premier. Le multumesc foarte mult colegilor mei, ma onoreaza si ma responsabilizeaza aceasta nominalizare. Nu pot face.

Viorica Dancila, prima declaratie dupa ce a fost propusa pentru functia de premier: Trebuie sa gandesc pozitiv (VIDEO)

Viorica Dancila a facut prima declaratie publica dupa ce a fost propusa de PSD pentru functia de premier. Surprinsa de jurnalisti in momentul in care iesea din sediul PSD, Dancila a.

Viorica Dancila, prima declaratie dupa nominalizarea ca premier: Daca colegii au avut incredere in mine, trebuie sa nu ii dezamagesc

Vorica Dancila, nominalizata marti de PSD pentru functia de prim ministru, considera ca are experienta necesara pentru acest post, precizand insa, la intrebarile ziaristilor, ca va face mai multe declaratii dupa ce presedintele Klaus Iohannis se va pronunta asupra desemnarii sale.

Alina Bica, prima declaratie dupa presupusa fuga in Costa Rica

Fosta sefa DIICOT Alina Bica a oferit prima declaratie dupa pretinsa fuga in Costa Rica. Am vazut stirile aparute despre pretinsa mea fuga din tara. intr-adevar nu ma aflu in.

Cine este Viorica Dancila, PRIMA FEMEIE PREMIER al Romaniei: DETALII DIN TRECUTUL mai putin stiut al viitoarei sefe a Guvernului

Viorica Dancila va deveni prima femeie premier a Romaniei dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca o accepta pentru functia de premier. Premierul desemnat este membru vechi a PSD.

Cine este Viorica Dancila, prima femeie premier al Romaniei: Detalii din trecutul viitoarei sefe a Guvernului

Viorica Dancila va deveni prima femeie premier a Romaniei dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca o accepta pentru functia de premier. Premierul desemnat este membru vechi a PSD.

Cine este Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, a fost profesoara la un liceu din Videle timp de 8 ani si a intrat in PSD in 1996. In prezent, Dancila este europarlamentar si presedinta organizatiei Nationale de Femei a PSD, potrivit.

CTP, reactie virulenta dupa ce Viorica Dancila a fost desemnata premier: Aceasta doamna e o bataie de joc pentru Romania. E o vida

Cristian Tudor Popescu lanseaza un val de critici la adresa Vioricai Dancila, desemnata de presedintele Klaus Iohannis sa preia functia de premier. Jurnalistul a declarat, la Digi 24, ca prim-ministrul.

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, a fost atacata dur. Nu are experienta. Va fi o marioneta

Presedintele PNL, Ludovic Orban o ataca dur pe Viorica Dancila, despre care spune ca nu are stofa de prim-ministru. Liberalii nu vor veni cu nicio propunere de premier in fata presedintelui Klaus.

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier

Viorica Dancila ar fi propunerea PSD pentru functia de premier, informeaza B1 TV, care citeaza mai multe surse. Dancila este europarlamentar si lider al femeilor social-democrate. Pozitiile sale publice de-a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2947 seconds )