Libnet.ro
UNICEF

07:30

Viorica Dancila: Problema lipsei de imunoglobulina a fost rezolvata. imi asum greseala pronuntarii acestei substante

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Problema lipsei de imunoglobulina a fost rezolvata. imi asum greseala pronuntarii acestei substante

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca problema lipsei de imunoglobulina a fost rezolvata, precizand totodata ca isi asuma faptul ca, la inceputul sedintei de guvern de miercuri, a rostit gresit. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Problema imunoglobulinei s-a rezolvat, azi nu avem aceasta problema. Imi asum greseala cu imunoglobina, a gresi e omeneste

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica, intr-o emisiune la Antena 3, ca problema imunoglobulinei a fost rezolvata, ca azi si pe termen mediu aceasta problema nu mai este. Ea a mai spus ca isi asuma greseala cand a vorbit despre imunoglobina, dar ca a gresi e omeneste.

Viorica Dancila: Problema imunoglobulinei s-a rezolvat. Ce spune premierul despre greseala cu imunoglobina

Viorica Dancila a declarat duminica, in cadrul unei emisiuni televizate ca isi asuma greseala pe care a facut-o atunci cand a vorbit despre imunoglobina in cadrul sedintei de guvern , dar ca.

Se schimba termenul in DEX?! Si fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, ca si Viorica Dancila, tot despre IMUNOGLOBINA a vorbit in urma cu cateva luni (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a vorbit, miercuri, in debutul sedintei saptamanale de guvern despre declansarea mecanismului european de protectie civila din cauza lipsei de imunoglobulina. Prim-ministrul a.

Viorica Dancila, despre imunoglobina: Nu mai stiu cum scria pe foaie. Numai cine nu munceste nu greseste. Sunt exagerat de fidela partidului

Premierul Viorica Dancila a vorbit, duminica seara, la Antena 3, despre imunoglobulina, termen pe care l-a stalcit in urma cu cateva zile spunand imunoglobina. Premierul nu a vrut sa spuna daca sfetnicii i-au scris gresit termenul pe foaie sau daca a citit ea gresit. Viorica Dancila sustine ca prefera sa vorbeasca liber, desi la inceputul tuturor sedintelor de guvern citeste un mic discurs pe foaie.

Viorica Dancila, despre imunoglobina: Nu mai stiu cum scria pe foaie. Cred ca e mult mai bine sa vorbesc liber. Sunt exagerat de fidela partidului

Premierul Viorica Dancila a vorbit, duminica seara, la Antena 3, despre imunoglobulina, termen pe care l-a stalcit in urma cu cateva zile spunand imunoglobina. Premierul nu a vrut sa spuna daca sfetnicii i-au scris gresit termenul sau daca ea a citit gresit. Viorica Dancila sustine ca prefera sa vorbeasca liber, desi la inceputul tuturor sedintelor de guvern citeste un mic discurs pe foaie.

Viorica Dancila, vorbeste despre iubita lui Liviu Dragnea: Cum a raspuns cand a fost intrebata daca ar vrea sa fie nasa de cununie a liderului PSD(FOTO)

Viorica Dancila a declarat duminica, in cadrul unei emisiuni televizate, ca i se pare un act de normalitate faptul ca iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tanase, a fost prezenta in sala la Congresul PSD.

Rovana Plumb va fi sefa femeilor din PSD, dupa ce Viorica Dancila a fost aleasa presedinte executiv

Noul presedinte executiv al PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat, sambata, ca o sustine pe Rova.

Rovana Plumb, propusa pentru o functie-cheie in PSD. Propunerea a fost facuta de Viorica Dancila

Noul presedinte executiv al PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat, sambata, ca o sustine pe Rovana Plumb la sefia organizatiei de femei a partidului. Organizatia de femei este una dintre cele mai.

Viorica Dancila, adevarul despre relatia cu Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila a fost intrebata de Dana Chera, duminica, la Adevaruri ascunse, daca crede ca presedintele Klaus Iohannis o place. Nu stiu daca ma place sau nu. As dori sa-i placa sa lucre.

CONGRES PSD: Viorica Dancila, aleasa presedinte executiv. Marian Neacsu va fi secretar general al partidului. Cine sunt noii vicepresedinti ai PSD (VIDEO)

PSD si-a ales, la Congresul de sambata, noua conducere. Premierul Viorica Dancila a fost aleasa presedinte executiv al partidului, iar Marian Neascu va fi noul secretar.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )