Libnet.ro
UNICEF

08:15

Viorica Dancila: Ziua Maghiarilor e un prilej de a sarbatori relatiile reciproce de buna convietuire dezvoltate in Romania

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila: Ziua Maghiarilor e un prilej de a sarbatori relatiile reciproce de buna convietuire dezvoltate in Romania

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj joi, cu ocazia Zilei Maghiarilor de Pretutindeni, in care afirma ca acest moment este un prilej pentru a sarbatori relatiile reciproce de buna convietuire, dezvoltate, in ultimele decenii, pe teritoriul tarii noastre. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila si ambasadorul Turciei, discutie despre relatiile bilaterale intre state

Prim-ministrul Viorica Dancila l-a primit miercuri, la Palatul Victoria, pe ambasadorul Republicii T.

Viorica Dancila, mesaj pentru comunitatea maghiara din Romania cu ocazia Zilei Maghiarilor de Pretutindeni

Premierul Viorica Vasilica Dancila a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Maghiarilor de Pretutindeni in care spune ca aceasta zi este un prilej de a sarbatori comunitatea maghiara din Romania si relatiile.

Ziua maghiarilor de pretutindeni. De ce are o semnificatie aparte ziua de 15 martie pentru cetatenii de etnie maghiara

Ziua maghiarilor de pretutindeni este sarbatorita in fiecare an de etnicii ungari din toata Romania. Si anul acesta pregatirile pentru eveniment au fost facute anticipat.

Lider UDMR, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni: Sa traim ca fratii, cu respect reciproc si sa fim liberi

Cateva sute de etnici maghiari au participat la activitatile prilejuite de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, care s-au incheiat cu un mars cu torti si depuneri de coroane.

Covasna: Dupa primarul din Sfantu Gheorghe, si edilul din Targu Secuiesc a refuzat sa arboreze steagul Romaniei de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni. Ce au patit cei doi

Gest sfidator la adresa Romaniei, cu ocazia Ziua Maghiarilor de Pretutindeni. Primarul municipiului Targu Secuiesc, Bokor Tibor, nu a arborat, miercuri, si drapelul Romaniei alaturi de steagurile rosu-alb.

Ziua maghiarilor de pretutindeni, marcata de UDMR la Satu Mare. Mesajul lui Viktor Orban

Sarbatorirea de catre maghiari a sarbatorii nationale 15 Martie, care este si Ziua maghiarilor de pr.

Ziua Maghiarilor restrictioneaza circulatia in centrul orasului. Programul manifestarilor

Ziua Maghiarilor de Pretutindeni va fi marcata prin organizarea mai multor actiuni, printre care depuneri si traditionalul mars cu torte pe principala artera a municipiului.

Primarul din Sfantu Gheorghe celebreaza Ziua Maghiarilor de Pretutindeni cu drapelul Italiei

De ziua Maghiarilor de Pretutindeni, Primaria Sfantu Gheorghe a impodobit orasul cu drapelul Italiei. La fel ca cel al Ungariei, steagul italian este alcatuit din culorile rosu, alb, verde, insa cel al Ungariei are dungile orizontale, in timp ce drapelul italienilor are dungile amplasate vertical.

Reprezentantii Noua Dreapta au anuntat ca vor protesta la Bucuresti de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni

Partidul Noua Dreapta organizeaza joi, 15 martie, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, un protest in fata Ambasadei Ungariei din Bucuresti. Membrii formatiunii se arata nemultumiti de sustinerea pe care ar fi acordat-o Guvernul Ungariei marsului organizat sambata, 10 martie, la Targu Mures, unde s-a cerut autonomia Tinutului Secuiesc.

Viorica Dancila s-a intalnit cu delegatia FMI: Unul dintre obiectivele Guvernului este cresterea veniturilor bugetare prin imbunatatirea colectarii si a relatiei dintre fisc si contribuabili -*- Viorica Dancila s-a intalnit cu delegatia FMI: Unul dintre

Premierul Viorica Dancila a avut joi, la Palatul Victoria, o intalnire cu delegatia Fondului Monetar International in contextul evaluarii anuale cu privire la evolutia economica. La intalnire au mai participat vicepremierul Viorel Stefan si ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici. Ministrul Finantelor a aratat ca unul dintre obiectivele Guvernului este cresterea veniturilor bugetare prin imbunatatirea colectarii si a relatiei dintre fisc si contribuabili, potrivit unui comunicat al Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )