Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cine ar putea candida la alegerile prezidentiale. Sociologul Marius Pieleanu, informatie in premiera:Iohannis si Dragnea,intr-o sensibila egalitate

Antena3 Antena3,
Cine ar putea candida la alegerile prezidentiale. Sociologul Marius Pieleanu, informatie in premiera:Iohannis si Dragnea,intr-o sensibila egalitate

Sociologul Marius Pieleanu a vorbit la Antena 3, despre cine ar putea candida la alegerile prezidentiale de anul viitor. Klaus Iohannis - candidat la presedintia Romaniei . continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce spune Tariceanu despre candidatura sa la alegerile prezidentiale

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi, referitor la un sondaj prezentat de filiala ALDE Dolj in care el ar fi cotat la alegerile prezidentiale cu 48-49%, ca nu s-a hotarat daca va.

PMP vrea introducerea votului prin corespondenta pentru alegerile prezidentiale

Presedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a anuntat miercuri ca partidul sau a depus in Parlament un proiect de lege privind votul prin corespondenta la alegerile prezidentiale, similar cu cel al alegerilor parlamentare. Acesta a motivat decizia spunand ca votul prin corespondenta este o optiune sigura si moderna, pe care o intalnim si in alte state ale Uniunii Europene.

PMP vrea schimbarea legii: Romanii aflati in strainatate sa poata vota prin corespondenta la alegerile prezidentiale (VIDEO)

PMP a depus in Parlament un proiect de modificare a legii alegerii presedintelui tarii, astfel incat, la alegerile prezidentiale, romanii aflati dincolo de hotare sa poata vota prin.

Libia: Unul dintre fiii fostului dictator Muammar Gaddafi si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale

Saif al-Islam Gaddafi, al doilea fiu al fostului dictator libian Muammar Gaddafi, si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale din Libia, prevazute sa aiba loc inainte de sfarsitul lui septembrie anul curent.

Ce spune Tariceanu despre sondajul din Dolj: Are o relevanta relativa. Nu voi anunta prea curand daca voi candida sau nu la alegerile prezidentiale

Calin Popescu-Tariceanu a declarat joi ca nu va anunta prea curand daca va candida sau nu la prezidentiale, subiect despre care nu s-a discutat in coalitie, si ca sondajul realizat de filiala ALDE Dolj si prezentat miercuri trebuie privit cu relevanta relativa.

Gigi Becali isi face un nou partid. Cine va candida pe liste

Gigi Becali isi face din nou partid. Latifundiarul a anuntat in emisiunea lui Victor Ciutacu de la Romania TV si cine va candida pe liste. Lucrez acum. Am o baza de date. Oamenii cu care am vorbit sunt in.

incep jocurile pentru alegerile prezidentiale din 2019. Ce nume se vehiculeaza pentru lupta unui nou mandat de presedinte

Incep jocurile in partide pentru stabilirea unui candidat la prezidentiale si deja cateva propuneri se contureaza. Liberalii au anuntat oficial ca il vor sustine pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )