Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cum ar fi aratat Romania astazi daca Victor Ponta ar fi fost ales presedinte in 2014

Adevărul Adevărul,
Cum ar fi aratat Romania astazi daca Victor Ponta ar fi fost ales presedinte in 2014

Un scenariu cat se poate de realist, pornind de la posibilitatea ca Victor Ponta ar fi castigat Presedintia in 2014. Simplu, direct, ce s-ar fi intamplat, scrie Mihnea Dumitru pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Liviu Dragnea o alerga pe Kovesi cu soriciul prin curtea vilei SRI

Victor Ponta a declarat ca Liviu Dragnea este prins de un grup de oameni care vor sa faca bani in Romania. Fostul premier mai sustine ca faimoasa lupta a unor politicieni cu asa-zisul stat paralel nu e decat o .

Victor Ponta sustine ca Liviu Dragnea a fost informat de cineva din SRI ca urma sa i se faca un flagrant pe cand era vicepremier

Fostul presedinte PSD Victor Ponta a declarat, vineri seara, intr-o interventie la B1 TV, ca Liviu Dragnea a fost avertizat de o persoana foarte importanta din SRI ca urma sa i se faca un flagrant pe vremea cand era vicepremier in guvernul Ponta.

Victor Ponta afirma ca Dragnea a fost informat de o persoana foarte importanta din SRI ca urma sa i se faca un flagrant cand era vicepremier

Victor Ponta a sustinut vineri seara ca Liviu Dragnea a fost avertizat de o persoana foarte importanta din SRI ca urmeaza sa i se faca un flagrant, in perioada in care era vicepremier in cabinetul Ponta.

Victor Ponta reaprinde scandalul Iohannis, premierul de la Grivco: Am fost cu el la Dan Voiculescu

Dezvaluirile lui Victor Ponta de vineri readuc in centrul atentiei un scandal care a facut interesul presei mai ales in timpul campaniei pentru prezidentiale din 2014, si anume cel al intalnirii lui Klaus.

Victor Ponta reaprinde scandalul Iohannis, premierul de la Grivco: Am fost cu el la Dan Voiculescu (VIDEO)

Dezvaluirile lui Victor Ponta de vineri readuc in centrul atentiei un scandal care a facut interesul presei mai ales in timpul campaniei pentru prezidentiale din 2014, si anume cel al intalnirii lui Klaus.

Victor Ponta a povestit cum au decurs negocierile pe pactul de coabitare din 2012: Basescu il poreclise Teroristul pe Dragnea

Victor Ponta a povestit vineri cum a decurs cu exactitate negocierile privind pactul de coabitare incheiat in 2012 cu Traian Basescu in baza caruia a fost acceptat ca premier dupa alegerile castigate de.

Victor Ponta, dezvaluire bomba: DNA pregatise FLAGRANT pentru Liviu Dragnea in dosarul Tel Drum

Fostul premier Victor Ponta, dezvaluire incendiara cu privire la dosarul Tel Drum. Ponta sustine ca in perioada in care Dragnea era vicepremier si ministru al Dezvoltarii i se pregatea un flagrant de catre.

Victor Ponta lamureste adevarul istoric despre numirea procurorilor Kovesi, Bica si Nitu. Le-am zis: Primii pe care ii baga in puscarie sunteti voi!

Fostul premier Victor Ponta a dat detalii despre controversatul episod al numirii procurorilor. Ponta a declarat, intr-un interviu acordat stiripesurse. ro, ca a cedat, la insistentele lui Liviu Dragnea, dar si.

Victor Ponta: Dragnea a izolat partidul. PSD-ul a ajuns un fel de FIDESZ si PIS, dar de Teleorman

Fostul premier Victor Ponta continua seria atacurilor la adresa lui Liviu Dragnea si a modului in care acesta conduce PSD. Potrivit lui Ponta, sub sefia lui DragneaPSD-ul a ajuns un fel de Fidesz si PIS,.

Victor Ponta dezvaluie obsesia lui Liviu Dragnea: Nu poti sa scapi de el. Te ameninta, te linguseste

Fostul premier Victor Ponta continua seria atacurilor extrem de dure la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Ponta sustine ca a refuzat vehement sa-l numeasca pe Dragnea la conducerea Ministerului de Interne la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )